Blanky marmelády v ČR | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Blanky marmelády v ČR

Zveřejněno 25.4.2019

Loni o tom napsali v novinách, pak k nám domů přišel uragán Vaia a ničil a ničil, měsíc jsme byli „mimo svět“ a já do toho porodila. Poté nastalo období temna. V Mordoru, jak muž přejmenoval Malgu Ciapelu, zavládlo období lavin, sesuvů půdy a prázdna… Měli jsme úplně jiné myšlenky, než na návrat marmeládové královny do Čech. 

Ale čas běží, a protože na nás pěkně tlačíte, a protože prostě slib se musí splnit a… no prostě jsem se rozhodla a poptávám obchod, pěkný a šikovný, který by se v České republice (v Praze) stal vlajkovou lodí naší dolomitské manufaktury! Místo, kde Marmelády z pod Marmolády budou ke koupi :-)

Sedmiletá tradice, světové renomé i rekordy a ocenění + máme stále nejvíce zlatých medailí ze světové soutěže WMA, v manufaktuře pracujeme společně DVĚ držitelky zlata z mistrovství světa, disponujeme velmi slušným produktovým povědomím u cílového klienta, projektový marketing na příští tři roky je plný krásných překvapení, chystám další knihu (o marmeládách) a za zády se kupí kupní síla, kterou by bylo příjemné uspokojit. To jsme my. Od našeho obchodního partnera, provozovatele obchodu,  chceme samozřejmě hodně. Nejvíc. Víme proč. 

Tak pokud si myslíte, že to je to pravé ořechové a že jste ti správní, tedy, že jste obchod s delikatesami například, nebo třeba klenotnictví či farmářský super butik,  kde by se měly naše marmelády prodávat... pak se ozvěte mailem! My jsme na TEN KROK dobře připraveni. 
Čím dříve, tím lépe!    


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(11.5.2019 09:22:07)

To nejde nenapsat, jen hledám kam?

Blani, včera jsem poprvé otevřela višňovou marmošku, tu Tvoji, kterou jsem dostala na setkání v ZOO, miluju višňové marmošky, proto jsem si ji vybrala, dobře jsem udělala, božská, famózní, ani jsem nedýchala. Všechny marmošky od Tebe jsou vynikající, ale višňovka nebe v hubě, opravdu. V Česku se mi poslední dobou nedaří sehnat opravdové višně, tak to je poklad, ale dlouho nevydrží. Nejraději bych udělala tartaletky a zkusit s višnovou marmoškou, co na to náš profík?

P.S. Na chalupě jsme mívali ty správné višně, ani sladké ani kyselé, kromě marmelády maminka dělala višňový likér, výborný. Tak rodinný recept předávám do správných rukou.

Rozmačkáme 1 kg višní do láhve (byla to taková ta pětilitrovka určitě znáš?),přidáme 1/4 pecek, kousek skořice, 4 hřebíčky, pomerančovou kůru z půlky pomeranče,kousek vanilky a kousek puškvorce, 1 l lihu (myslím,že jsme dávali vodku,dnes je jiný výběr) a 1/2 l vody. 10-15 dnů necháme louhovat, slijeme a zbytek vylisujeme přidáme 1/2 kg krystal cukru. Likér necháme stát 4 dny a stočíme do lahví.

Vylisované višně jsem používala do vánočního cukroví.

Krásné jarní dny, dnes i zítra v Praze chladno a deštivo.

Zdravím moc všechny tam Pod Horu dolomitskou. :-)))

 

(11.5.2019 09:54:39)

Helenko, to je super recept, hned bych se do něj pustila, ale je pravdou... že dobré višně jeden aby pohledal. Mám s tím velký problém i já. Luxusní měl jeden pěstitel v oblasti Lhenice Chelčice, ale nějak se mu zamotala hlava... s višněmi i s rybízem :-( Byly tak luxusní, že si mohl dovolit cenu, kterou mu platili jen "za mořem", na Čechy to bylo superdrahé. 

Tahlencta višňovka vyhrála zlaté hvězdy na Great Taste Awards, můj muž jí sní pokaždé samotnou lžičkou jako desert :-) 

U nás v Malga Ciapela právě vichr a sněžení, ale my si lebedíme chvilku dole ve Španělsku pod plným sluníčkem. Pro holky šok, z kombinéz do sněhu a pohorek... do nahatých tělíček na zlatém písku... 

(26.4.2019 07:37:17)

Tak to bude super! Moc držím palce ať se zadaří!

Blani, přeji, aby se našla "druhá Baruška", vím tu první nikdo nenahradí máme ji všichni zarytou v srdci stejně jako Tebe a celou rodinku a i když se někdy říká,že jsme všichni nahraditelní, tak tomu přece není.

Naše milá  královno, hodně zdraví, sil, a štěstí, všeho bude třeba vrchovatě !

Na knihu se moc těším. :-)))) moře pozdravů s láskou vzpomíná H.

(26.4.2019 18:21:03)

Děkuju, Helenko, já teď už nehledám Barušku druhou, jen obchod, který někdo má, a chtěl by tam moje marmošky a já je zasejc chtěla u něj...  :-) 

Moře pozdravů od celé party, nad námi nasněžilo a... je tu pořád zima. Ani nevím, jak vypadá zelená tráva... 

Ahooooj!