Buben | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Buben

Zveřejněno 10.9.2018

Nosím někdy dříví do lesa, tedy dnes to byl přesněji buben do Bubnu. Jako abyste pochopili, byla jsem na návštěvě v bistru, oni říkají kafé / galerie jménem Buben, byla jsem tam s panem P. a malým projektem Lojzo, kterému už je sedm měsíců. S bubnem. Tak proto. 

Dorazila jsme na dánskou snídani.  Sladký obcházím, ačkoli i to Dánsko připomíná, dám si epesní kapůčo a mlsně koukám na úžasné obložené chlebíky. Můj dnešní cíl. První, druhý, třetí kousek… ochutnám a pak si vzpomenu, že je tu se mnou i muž a, sakryš, „musíme“ si objednat ještě :-) 

Proč jsem zrovínka v Bubnu dnes byla? Protože se včera ozval Jirka, že ho otevřel. A protože jsem včera do Prahy přijela. Jakej Jirka? Přece ten mágovej grafik. No jasně, Jirka, co stojí za mojí první, druhou i třetí knížkou, včetně té v angličtině. Jirka Troskov s možná (jistě) modrou krví :-) 

Pokud se vám tedy Příběh opravdové vášně, Příběh psaný do vody či Nebát se přát si líbí, je to dílem Jirky. Mám ho za to šíleně ráda a dneškem počínaje ho… mám ještě raději. Umí totiž mrsknout herinkem na tradiční dánský  smørrebrød, tedy chlebík s máslem, jako málokdo! Luxusní žrádlo! 

Boží snídaně, moc milá parta tam v Bubnu a taky dokonalý rohový prostor, který na soutoku ulic Janovského a Pplk. Sochora v Praze 7 kluci provozují! Zajděte, pokud chcete zdravý, čerstvý a lahodný kus stoprojiného obloženého chlebíku - já zkusila 4 druhy - stojí za hřích! 
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit