C-19 | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

C-19

Zveřejněno 8.11.2020

Včera jsem… po delší době v přítomnosti C-19 pozitivně testované osůbky, byla povolána na testy. Drive in ve FN Motol. Sobotní ráno, mlha a čert ví, co se dovím. Výsledky dorazily nezvykle rychle, ještě odpoledne, ačkoli říkali, že si počkám do nedělního večera. Povím vám, jsme ráda, protože nejistota je to nejhorší… 

Nic. Jsem negativní. Tedy C-19 negativní. 

Nechápu, jak je to možné. Strávila jsem nejdříve celý den s jednou infikovanou osobou, pak týden těsného kontaktu s druhou a přesto nic. Nikdo z nás. Pět podivných nic. 

A ačkoli máme od prvního momentu nainstalovanou e-roušku, ani jednou nám telefon neřekl, že jsme byli s pozitivním v kontaktu. Za celou tu dobu… 

Doma převládá názor, že jsme si tím sajrajtem prošli na jaře - tam jsme měli i období, kdy nám nebylo hej a dokonce jednu noc museli volat o pomoc… (respirační trable, horečky, bolesti hlavy). A aby toho nebylo tenkrát málo, jeden z nás jel bleskem na zásadnější vyšetření směr Praha. Ale, a tomu nebudete věřit, na C-19 nás tenkrát netestovali ani jednoho. I přes to vše. 

Budiž, nechci nic zpochybňovat, prostě jsme ok a jedeme dál! 

Ne, nebyla jsem měsíc „mimo“ díky covidu, ale jsem zpět. Ano ZPĚT! 

Budu dál bojovat! Svět patří těm, co se neposerou!

Budu se tu na vás denně těšit!

Podnikám přes deset let, stalo se toho nemálo za tu dobu, trochu si to připomenu malou oslavou :-) Na zítra jsem si tedy pro vás připravila zásadní novinku, velkou změnu! 

 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(22.11.2020 22:28:40)

Jůůů, já jsem si celou dobu, kdy jsem teď fakt nestíhala - bo učitelé stále neumí rozlišit, co je z jejich předmětu pro děti důležité a co ne - říkala, kolik toho tady nestíhám, jak budu dlouze dočítat. A ono ...tady bylo taky ticho. Nic moc období, ale já mám trošku radost z toho, že jsem nepřišla o něco, co by mne moc mrzelo. Ale ....zase vidím, že toho hodně vidíme dost stejně. Na prvním místě teď už dlouho obavy o to, jaký život budou mít naše děti. A teda ten e-shop ......hmmmmm, ten teda JE!

(23.11.2020 16:11:18)

:-)

(8.11.2020 17:16:37)

Už vím proč na mě chlupáč celou neděli bouchá, nevšimla jsem si online, proto byl tak nešťastný, říkal, že bude dělat na zámku pošťáka, že jste ho úplně nevyhodili, byl celý promrzlý, tak jsem mu nalila zbytek apperolu a teď chrápe. Slíbil, že objednávku doručí na zámek, jenom, aby s tím nelétal bůh ví kde. Prý nemám čučet kde co lítá a vybírat.

P.S. Skvělý nápad! budou dárky.

Zdravím zámecké přátele, přeji ať se zadaří, opatrujte se. Jo a až se chlupáč doškrábe, tak mu dejte něčeho cvaknout ať nám nezmrzne.

(8.11.2020 17:28:48)

Pusu babičce posílá celá mini parta! 

(8.11.2020 11:43:42)

Blani, tak to je super zpráva, mám hned dobrou náladu, první moje  cesta po probuzení bude, no kam,? však víš. Měla jsem tušení, jestli něco nechystáte, ale jistě bych respektovala a nadále podporovala ve všem a podporovat budu. Jó abych nezapomněla, lítá tady u nás na Roztylech zajíc, budí mi, asi hledá zámek? Nevíš o tom, nemá pytel,možná ho hledá, aby byl do vánoc plný dobrot.

I já se domnívám, že jsem toho hajzla ze sajratova  chytla někdy únor, březen, bylo mi hrozně, nechuť k jídlu,rýma, zvýšená teplota,nikam jsem tenkrát nešla a vyléčila jsem se naštěstí sama. Respektuji všechna opatření, jinak běžný život, nakupuji, chodím ven, i mimo Prahu, vařím marmošky. E-roušku mám nastavenou od počátku jejího zavedení, žádnou zprávu jsem dosud nedostala. Je to náročný.

 

 

(8.11.2020 12:02:14)

Zdravím Prahu :-) A moc pozdravů od celé naší party! Zajíc je to lotr, utekl od nás a... no však víš :-) Jsem ráda, že se tu opět potkáváme! 

U nás ukrutná mlha, ale když vyjedeš 500m nad vesnici na silnici, už je tam sluníčko. To je pech! Koukám z okna, Eli čte nahlas, Max se praštil do hlavičky o stůl, pod který se zašívá a Mia maluje, maluje pořád. Na pánvičce máme kadeřávek a svět je dnes nějaký pomalejší... 

 

(8.11.2020 09:10:36)

Milá Blani, budu se tu denně na Tvé příspěvky těšit ❤️❤️❤️ pozdravy Vám všem!

(8.11.2020 09:29:05)

Děkuju, Jani, asi ještě nenastala doba, kdy bych to zabalila úplně, ačkoli se kolem nás mihla... Moc pozdravů směr Beskydy a celé Tvojí rodince!