Cena hejtmana Jihočeského kraje | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Cena hejtmana Jihočeského kraje

Zveřejněno 3.2.2020

Končil listopad roku 2014, po roce a 100 000 km na cestě také naše první expedice. Příběh opravdové vášně pomalu ale jistě míří k titulu bestseller roku, za pár dnů jsem měla dostat na Žofíne stříbrnou plaketu za Živnostníka roku a… i jinak to bylo 365 dní neskutečný jízdy!

Před pár týdny volali, abych dojela do Čech a zaparkovala karavan nahoře u zámku Hlubová. Budu tam mít rezervované místo. Mimochodem, víte, že německy je to Frauenberg? Ten večer to bylo velmi… příznačné jméno :-) 

Dokonalá akce, velmi příjemní lidé, od toho dne se s panem Zimolou náhodně občas potkáme, a je to vždy setkání milé :-) Úžasně zpívající slečnu Zuzanu jsme tam poprvé slyšeli pět hymnu… I s tou se od té doby potkáváme často a rádi :-) Naposledy zpívala s Eli a Miou hymnu na Zalužanském zámku nám všem na oslavách prvních narozenin prince z Malga Ciapela.

Důvod pozvání na Hlubokou? Dostala jsem Zlatou šupinu, Cenu hejtmana, za netradiční propagaci Jihočeského regionu. 

Děkuju ještě dnes tomu, kdo mne nominoval, všem, kteří dali hlas a Barušce, že nenechala E-lišku mlátit hlavičkou do překližkové stěny sálu úúúplně celou hymnu :-)

Tímto souborem doplňuji do fotogalerie chybějící snímky starších událostí. 

Co o tom povídali v rozhlase? 

A co o tom tenkrát psala média?


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(4.2.2020 21:27:16)

Blani gratuluji k šupince. :-) Snad je kouzelná. Ta se vždycky hodí. 

(4.2.2020 21:34:04)

Pusu a poděkování  :-) Snad se zasejc brzo uvidíme...