Červencové přísliby… holky a angrešt | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Červencové přísliby… holky a angrešt

Zveřejněno 1.8.2023

Nejteplejší měsíc roku máme za sebou, a já se s vámi mohu podělit o příjemné novinky z prvního i druhého jeviště našeho velkého představení :-) Poprvé v životě jsem sklidila vlastní „lán“ angreštu a připravila vám příjemně nakyslou, tolik poptávanou a tak moc očekávanou angreštovku z červeného a zeleného… s jmenovkou Hinnonmaki red, Hinnonmaki grun, Dr.Rokula, Captivator a Puškinskij.

Takže, kamarádi, kdo miluje nakyslou, méně slazenou, prostě opravdovou chuť nepasírovaného angreštu, absolutně bio, má ho v našem e-konzumu dneškem počínaje.

Pravda, nejsou ho tuny a čekají nás ještě velké srpnové trhy, takže… neváhejte. Nákupem na tomto jevišti oceníte i maximum dětské (vlastní kusy) práce, kterou tolik vyzdvihujeme, na rozdíl od prapodivné společnosti vůkol. Eli a Mia se intenzivně podílely na sklizni a čištění od bubáků. Max degustoval.    

A na druhém jevišti se v červenci představil náš závodní klan, Eli excelovala na mezinárodním atletickém mítinku v Itálii, zaběhla si velký osobní rekord na 500m, a po zlatu brala i stříbro na 50m. Oslavila tak první kulaté narozeniny. No ano, den předem tomu bylo… 10 let, co se poprvé podívala na rodiče… skrze svodidla dálnice u Barrandovského mostu, kde přišla na svět. Koncem července pak obě atletky v premiéře na Grossglockner Ultra Trailu u rakouského Kaprunu dominovaly kilometrové trati, a domů si tak přivezly nejen nádherné poháry a zlaté medaile, každá ve své kategorii. Navíc mají dokonalý zážitek ze sparingu, který obě měly v podobě keňského mistra a vicemistryně světa k horských bězích.

Howgh. 

A tudy z nudy za angreštem: KONZUM 
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit