Chystá se velké rozmlouvání | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Chystá se velké rozmlouvání

Zveřejněno 11.5.2020

V příštích týdnech vám nabídnu nový rozhovor pro jeden český magazín. Rozhovor, který bude trochu jiný. Hlubší? Srovnávací? Rekapitulující? Dvanáct tisíc znaků není málo. Našla jsem odpovědi i na otázky, které jsem si doposud nepokládala. 

Budu se možná trochu otáčet za tím, co bylo, trochu otevírat můj „jiný“ svět, trochu polemizovat s tím, co je pro nás „nadobro“, něco povím k našemu domovu v Dolomitech a o domu v Norsku. Přiznám, co chybí našim dětem a podle čeho se řídím při jejich domácí škole. Také prozradím, čím prudím okolí, kdy vyjedeme na další expedici a… nebojte, napíšu včas datum vydání i jméno!

Dnes dvě fotky z ranního focení s moc milým panem fotografem. Bylo to trochu šup, šup, bo jsme spěchali s Eli na trénink. Dopo focení, oběd v autě, odpo dvě hodiny v pěkném slejváku na tartanové dráze, dva trenéři na střídačku a já… celá důležitá nosila čaj a držela deštník :-) A protože na tréninky do Prahy s Eli nezajíždím, tak jsem si ten dnešní výjimečný pěkně užila, déšť nedéšť. 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(12.5.2020 07:35:09)

Blani, už aby tu byl magazin, ať se nikde necourá, moc se těším :-)))Určitě nezapomeň napsat, kdy, kde,ano? Krásného čtení není nikdy dost! Děkuju.

Všem na zámku moře zdraví, pohody :-))))))

(12.5.2020 08:09:26)

Budeme doufat v dobrý vysledek :-))) Krásný zimní pozdrav! 

(12.5.2020 00:32:49)

Tak honem,uz se memohu dockat .Moc vam to slusi Blani. ....no jako vzdy 

(12.5.2020 08:10:54)

Děkuju, hrozně se spěchalo, minule s tímto magazínem, před lety, se fotilo celé dopoledne a byli u toho 2 fotografové a 2 vizážistky a poskok :-)))