Co se stalo v Praze? A co doma? | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Co se stalo v Praze? A co doma?

Zveřejněno 15.9.2018

Mnohé se na ten firemní facebook dát nedá, bo by to ani třeba návštěvníky kempového profilu nezajímalo. A ten osobní jsem před téměř dvěma lety zrušila. Mnohé na firemní profil nepatří, a přesto bych se s vámi o to ráda podělila. Čarodějky mají být informované :-) Sledujete nás už šestým rokem a já mívám občas pocit, že jako doma, že prostě... máte vědět, kde a co :-) Mám za sebou sedmý měsíc s Lojzou, asi poslední kontroly v Čechách, protože se doteď neví, kde budu rodit (možná v Benátkách, možná v Londýně, kde ty dny máme veletrh), nemám ani vybranou porodnici. Muž ráno probíral s horskou záchrankou přepravu vrtulníkem, kdyby něco - tedy za jakého počasí a světla nedorazí, a já si to zatím nepřipouštím. 

Na Šumavě prodáváme dům, v Dolomitech projektujeme novou restauraci, co den tu máme z Čech návštěvy a kemp je do konce října otevřený. Pak veletrhy, porod a od prosince zimní sezona. Píšu další knihu, Lojzo má už 1660 gramů a pan P. nemusí nosit šálu letos - ano, tak dlouhé ty vousy má. Holky jsou jako horské květy, dokonalé květy, nic je nezdolá a stále dávají radost. Baruška se tu zabydlela, umí si už mnohé vyřídit i v italštině a  včera nám uhynul pstruh. To je asi to nejdůležitější. Jo a chci další holčičku, ale... :-) 

 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(18.9.2018 04:06:00)
Dekuji za update, stale sleduji Vas let .....jste proste dabel s nadhernou tvari a srdcem.Moc hezke fotografie, holcicky jako z pohadky a rajcatka mnamy. Preji krasny let ....no nafurt.A jen pripominam Lojzikovi .....nespechat,Listopad je nas mesic, to se rodi ti nej,nej,nej..hahaha
(18.9.2018 08:30:01)
:-) pozdravy do Velké země, kde je možné už úplně vše :-) třeba... zlikvidovat slavného a úspěšného muže výmyslem, že když mu před 40ti lety bylo 15 osahával... stejně starou dorostenku... fakt slušnej bordel! Myslím, že na oznámení by byl, kdyby neosahával :-) :-) Co se to tam děje, Jíťo? Jinak moc děkuju za pozdravy a připomínku.... na Lojzu nespěchám, ale už mi dává pořádně zabrat... Mějte se dobře a vyřiďte tam, že selský rozum je víc!
(16.9.2018 09:16:57)
Blaničko, díky za krásné ráno, díky za report, všechny čarodějky-fanynky bychom si přály potkat "tu naší holku", obejmout a popřát ať se stále daří a ujistit, že jsme i přes tu dálku vaší velkou oporou, díky za vaše přátelství.:-))Moc si vás vážím, mám vás ráda , však víte, že s láskou mateřskou, té není nikdy dost. Indiánky jsou nádherné, Baruška senza holka,jste super parťáci. Moře pozdravů, hodně zdraví! Lojzíkovi ať se stále tak daří. :-)) Polopatě je dnes, resp. každou neděli v 8,50 a pak se ještě dvakrát opakuje, ráda se na takové programy dívám, moc takových není. Tak máme stále na co těšit.
(16.9.2018 21:32:23)
Helenko, dobrý večer!!! Děkuju za krásné psaní a podporu! Dnes jsem byla na koncertu s indiánkama a Baruškou, nahoře na Marmoládě. Muž zatím trénoval s horskými záchranáři... propadl se na ledovci 15 do trhliny a oni ho měli vyprostit... prý ale po hodině dospěli k závěru, že je moc těžkej a že ho raději po shodě s velením a rodinou zahážou sněhem... :-) No a doteď, je půl desátý, jsem pekla pizzy a obsluhovala se znovunalezeným chlapem na našem baru. Uf, mám toho dost, břicho má snad 100 kilo, jdu na kutě :-) Moc pozdravů!!!