Dárky od Blanky, Vánoce s podpisem kvality | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Dárky od Blanky, Vánoce s podpisem kvality

Zveřejněno 29.11.2019

Připravili jsme si pro vás pěkně bohatou vánoční nabídku. Po letech mimo Čr kotvíme na Zalužanském zámku a můžeme vám všem tak být o dost blíže! A nejsou to jen marmelády, jediné v zemi, které si čtyřikrát přivezly z Dalemainu zlato! Máme tu hromadu zajímavých dárečků a... uživatelsky přívětivý servis :-) Třeba platba kartou u vás doma nebo osobní doručení na adresu až do čtyřiadvacátého, drobnosti, které rozhodují! 


-    Noci na zámku 
absolutní soukromí, klid a špičkový servis podepsaný Živnostníkem, Ženou i Osobností regionu i roku, jedinečná možnost strávit noc pod střechou Královny marmelád, k dispozici tři 4* komnaty a 5* Apartmá České královské komory (nabízíme také ubytovací dárkový voucher)   

-    Knihy z pera marmeládové královny a cestovatelky
Příběh opravdové vášně, Příběh psaný do vody, Nebát se přát si a Dreams come true, včetně podpisu a věnování od autorky Nejprodávanější knihy roku (MF 2014)

-    Novoroční koncert na Zalužanském zámku
Prvního ledna v podvečer, renesanční a barokní hudba pro žesťové nástroje v prostředí rokokového zámku (nabízíme vstupenky dárkovou formou)  

-    Nejlepší marmelády na světě a v širším okolí 
Poptejte aktuální nabídku z naší italské manufaktury! 
Nabízíme ale také domácí grappy z pod nejvyšší hory Marmolady, hrubozrnné zámecké hořčice, dolomitské vysokohorské medy, různé koření, to vše z dílny české i italské špičkové kuchařky a producentky gourmet specialit (připravíme vám balíček na míru rozpočtu i chutím)

Vámi vybrané dárky pečlivě zabalíme a doručíme na vámi určenou adresu ve smluveném čase. Umíme personalizované etikety, doprovodné letáčky, luxusní balení a uspokojíme touhu po jakémkoli množství toho nejlepšího :-) Dárky, balíčky, vouchery, vše je možné také vyzvednout osobně na Zalužanském zámku!  

Neexistuje pro nás večer, víkend, ani volno, Vánoční dárky od Blanky, dárky s autentickým podpisem kvality, doručujeme se 100% garancí až do 24. prosince 12:00 hodin.

Objednávky a dotazy
Emailem:      blanka@blanka-milfait.com 
Telefonem:   604 949 187

Platba možná dobírkou, bankovním převodem, v hotovosti i platební kartou přímo u Vás při předání!  
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit