Dycky zlatý Most | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Dycky zlatý Most

Zveřejněno 16.8.2020

Náměstí, které hostilo II. díl běžeckého seriálu Night Run, není velké. Je přehledné. A je slyšet halekání z jedné stran na druhou. Po obvodu „1. náměstí“, při běhu kategorie naší Eli, šlo ze všech rohů slyšet jen jedno: LEŤ ANDĚLI! Perimetr byl pokrytý dokonale!  

Dorazila partička Peckafandů, a rodiče Bertíka, klučíka, co vyhrává v kategorii pod Eli, bylo též pěkně slyšet. Pan P. to ještě k tomu rozjel ve velkém stylu, a fandil na plné koule celá dvě kola závodu, jedno, kde zrovínka Eli byla. 

„Stejně jako u závodního auta, sedneš, jedeš při nějaké akcepovatelné rychlosti, koukáš po policajtech, p o d ř a d í š, BRRRRRRRRRRRRRRRRRRM. Takto prakticky funguje obuv Nike Downshifter 10. Budeš se cítit, jako sportovní auto. Na zvuk by ti mohla vystačit pusa.“ Na ofiko webu Nike popisují tímto cool stylem závodní perka, kterými dnes Eli doplnila svůj atletický botníček. První růžovky ve výstroji a výzbroji. A v rozporu se všemi pravidly, jak nové boty na závody připravit, ukecala tatínka a ihned z obchodu v nich vyrazila „na start“. Že prý jsou kouzelné. 

Výše jsem popsala dokonalé ingredience koktejlu jménem vítězství. E-liška si doběhla v obrovském náskoku pro krásnou medaili a my musíme a chceme poděkovat všem… a každému jednomu, kdo fandit přijel, kdo si mohl vykřičet hlasivky. 

Děkujeme také paní, co na každých závodech za Eli přijde a přinese jí trs banánů! Super! Díky moc! A kolovodiči Zdeňkovi, za bezchybné navádění. A organizátorům za opět príma akci! A Bertíkovi za nejnádhernější obrázek, dárek pro Eli v sedmém nebi :-). A bezpočtu „asistentům prevence kriminality“ MP Most, že nám nikdo ani nevybral auto, ani nešvihnul zlatý medaile, ale ani například nepřesunul na soukromej dvorek kamsi… největší nafukovací reklamní oblouk, nebo stupně vítězů... hu! 

Dokonalá akce a Dycky Most!   
………..
Info pro fanoušky, další závod je:

Night Run - v sobotu 22.8. v Brně! 
Morenda mítink - v pondělí 24.8. v Brně 
Čokoládová tretra - v úterý 25.8. ve Vyškově 
Valdštejnova 10 - v sobotu 29.8. v Chebu 

Budeme se těšit na „pořádnou zvukovou kulisu“ :-)

FOTOGALERIE 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(16.8.2020 21:34:51)

Peckafans viděli peckovej závod, kterej malá pecka ovládla absolutně! Byl jsem tak nervózní, že jsem zapomněl i fotit :-)) Šimon byl nadšenej,takže jsem ho dnes přijlásil do závodu tady v CV, který se poběží za 14 dní. 

(16.8.2020 21:47:28)

Eli děkuje za podporu a pomoc, slyšela jsem na to odpoledne samou chválu... :-) No a to, že se v Sudetech rodí nový šampion je pecka! Budeme držet palce a doufám, že se brzo uskuteční další závod o Pohár kamarádů!  

(16.8.2020 22:03:25)

Bylo nám ctí být na mítinku, kde má Eli tak velké jméno! A Šimi... ten měl běžet uz dříve, někdy v březnu v Lounech,ale udělal si díru do kolene. Tak po včerejším zážitku ho to zase nabudílo... když viděl ty motovidla :-) v jeho kategorii. 

(16.8.2020 22:12:19)

A zámecký běh kamarádů...bylo by fajn ho dát!! A taky si dát před tím pořadnou baštu bo to je to speciální, běhat hned po obědě!! Já můžu klidně, zase dělat fotobuňku :-))

(16.8.2020 22:25:58)

Musí se do toho opřít, naděje a šance pro takového sportovce je velká! Budeme mu moc fandit!
A ještě k Eli, je to zvláštní a samozřejmě fajn, slyšet ty komentáře na videích od spíkra nebo fanoušků a diváků... na vlastní dcerku :-) Čas strašně letí... z Eli se stává "velký" malý závodník a i já už se těším, až s ní na nějaký závod vyrazím. 

Zámecký běh kamarádů... budu tomu věřit a doufat... však víš.  

(16.8.2020 22:37:55)

Vím...

ale už jen kvůli tomu sejru,který mám pro vás schovaný asi půl roku a který jsem musel už zakopat na zahradě...bysme to měli dát. Tráva mi tam už ani neroste... :-)

(16.8.2020 22:48:51)

Uděláme kvůli té trávě... všchno, prostě, co bude v našich silách! 

(16.8.2020 23:03:16)

To prostě dáme. Nás nedostanou!! A jak jsem převzal od Rockyho...keep punching,my friends!

(16.8.2020 20:55:45)

Ahoj holky, gratulujeme moc Elišce k 1.místu a právem zaslouženému. Super náskok a nádhernej čas ! ;-) Škoda, že jsme tam letos nemohly být, byly jsme na závodech v Olomouci, což je naše srdcovka. Minulý rok v Mostě zavládla Šárka v kategorii do 6 let, letos to je Eli v kategorii starší. Snad se potkají v Mostě příští rok a budou spolu na stupínku. V Mostě se nám závod taky moc líbil. :-) V srpnu to vypadá, že se holky asi na závodech nepotkají, tak snad v září. Ale Elišky závody a úspěchy bedlivě sledujeme a moc fandíme. ;-) Pozdravy od Šárinky. 

(16.8.2020 21:03:23)

 Ahoj holky, díky za vzkaz a podporu :-) Most byl príma a škoda, že tam byla Eli sama... Vždy se po Šárce ptá, a kdy že se uvidí a kde Šárka poběží... No, naše závody vidíte vypsaný, tak pokud některý z nich nejedete... tak asi až v Ostravě na Zlaté tretře? Ať malá pořádně natrénuje, držíme palce k pokusu o postup v dalším kole kvalifikací, bylo by to moc príma! Eli mává Šárce a fandí do boje!