EGO! A jak to bylo... | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

EGO! A jak to bylo...

Zveřejněno 14.12.2017

Jednou volali, vzal to jako vždy muž. Prý jsem uspěla ve slavné soutěži. Cože? Uspěla? V jaké, jak, proč, cože? To vám zatím nepovíme, ale je to velmi reprezentativní a prestižní záležitost. Ale jak se tam moje žena dostala. To vám taky nepovíme. Ale my jí nikam nepřihlásili, nikdo se jí neptal, nikdo nechtěl souhlas, co to k sakru je, čílí se pan P! No vidíte, pane manžel, přesto uspěla! Hodně! Navíc je třeba, aby přijela nafotit fotoset pro jeden časák. A že taky musím v lednu dorazit na předávací ceremoniál. No. Muž po hodinovém rozhovoru nepřinesl žádnou detailnější info. Nebo ne alespoň takovou, kterou bych tu mohla teď vyzradit.

Tak takhle to chodí. Zatím si prý mám vážit velkého úspěchu v čemsi a někde. Nechat na sebe oblékat modely, co mi nemusí být milé, a dělat roztodivné pózy, ale prý jsou chic. Modely i pózy. Na obličej mi v hoďce namalují lepší, povídali. Tak jo. Naposledy. V lednu vy i já uvidíme...    

.................................

Mimochodem jsem ten den dala tak trochu jiný rozhovor milé slečně z HN, do jejich magazínu EGO! O jelenech! 

 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(14.12.2017 10:15:11)
Jo, jeleny jsem četla, už včera, příjemné počteníčko s kávičkou. Jinak super zpráva, ta naše holka z lesa šumavského a hor alpských, přijede!!!! Snad nám řekne kdy ,kde? Nemyslím, že naposledy, určitě někdo zavolá :-)tak to má asi být.
(14.12.2017 10:20:56)
Děkuju, ten o jelenech byl prostě po letech... jiný :-) A jakmile budu vědět co a jak víc, ozvu se! Krásné dny, u nás mínus 7, máme údržbu kotle (130KW) a tak práce nad hlavu :-)