Fuck Verena Brunschweiger | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Fuck Verena Brunschweiger

Zveřejněno 8.3.2019

Jako musela jsem to číst několikrát. Stále dokola. Stejně jsem tu aktivistickou femku nepochopila. Už jsem o nich psala mockrát, pokaždé tyhle agresivní feministky člověka tou tupostí a urputností zaskočí. Bože, jak jen jsou to zlé postavy. Nemohu napsat ani ženy, nemají s přirozeným ženstvím mnoho společného, ačkoli se „ženou“ ohání jako klackem dennodenně. Mohu se jen držet při zemi se slovníkem, kterým vám přečtení textu pod odkazem „doporučím“. Ano, a použila jsem část názvu její prvotiny, pro jméno dnešního článku :-( Musela jsem. 

Pokud jako maminka tří dětí, co by si jich přála ještě víc, čtu hovadiny, kterým média v Evropě dávají prostor, a pokud si k tomu přičtu, že levicová údernice Verena učí děti ve škole… máte další z mnoha odpovědí, proč moje děti do školy ani omylem. Eli už je po virtuálním zápisu do dozorové školy a za pár měsíců ji začíná zodpovědná, krásná a bezpečná škola domácí :-)

To je čiré zoufalství, že aktivistce dokonce vyšla kniha, lidé ji kupují a možná, třebas, majitelka vilky v Berlíně, kde je nyní ubytovaný na týden můj muž s kolegy, bo je opět na veletrhu, jí tleská! Jistě takové ženy jsou…  Jinak by snad ten článek muž v Krone nenašel, neposlal mi ho a já s hrůzou nezjistila, že vyšel i česky :-(

Verena si možná neuvědomuje, že my, tedy i my jako děti, jsme nedílnou součástí životního prostředí, my jsme ti, které je třeba chránit a bránit před vyšinutostmi všech možných aktivismů moderního světa! Sice se to mnohým z vás tady jistě líbit nebude, ale jsem přesvědčená, že je třeba nahlas, hodně nahlas a důrazně křičet do světa, že tohle není normální! A děti jsou to nejkrásnější a nejdůležitější, co svět potřebuje, Vereno.  Svět zamořují militantní femky! 

Text původní v němčině. 
Text původní v češtině 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(14.3.2019 21:08:28)

Úplně jednoduše, Fuck Her !!!

(14.3.2019 23:00:28)

a přesto... vidíš tu hrůzu, jak jí média dávají prostor, jak relativizují normálnost, jak referují o naprosté šílenosti, zvrácenosti a hnusu, s jakým zaujetím, s jakou disciplinovaností... to je strašný, strašný a strašný :-( 

 

(8.3.2019 16:37:29)

KRÁVA NEBETYČNÁ!!!!!

Je to nána s dutou hlavou, ó bože jak je ubohá.

Tohle nám zapleveluje životní prostředí a ne děti!

(8.3.2019 20:43:24)

Tak nějak bych to taky mohla napsat :-)

(8.3.2019 11:23:11)

Omlouvám se za chyby v textu. Přečetla jsem si ho až po odeslání - to proto, že mě ta dáma neobyčejně nadzvedla. Hj

(8.3.2019 11:20:14)

Ahoj Blani, já snad píši už jen když mě něco skoro zabilo. Přečetla jsem ten šílený blábol a sotva popadám dech nad tou nestoudností. Je v pohodě pokud žena nemá mateřské pudy a potřebu přivést na svět děti, ať už z jakéhokoliv důvodu, ale maskovat to ušlechtilostí-ochranou životního prostředí? To už není silé kafe, to je odporné bahno.Včera oslavil můj vnukosyn osmé narozeniny s kamarády v Džungli - šílené prolézačky a skluzavky a podobně. My holky dozorky jsme zatím s radostí plánovaly ukončení školního roku - zase u nás na pasekách s hrami v přírodě, táborákem a senzzčním setkáním všech rodičů. Už potřetí budu hostit tak kolem 40ti dětí a rodičů a všichni se moc těšíme - to jako protiváha této zhovadilosti jako jedna z možností, kterak děti přináší radost a spojují dospěláky. Zároveň je tady učíme, jak s přírodou zacházet, aby zase jejich děti mohly běhat po tom stejném krásném lese a radovat se tak, jako oni. Snad je tolepší cesta k ochraně přírody a životního prostředí než řešit vyprodukované plyny miminky. 

Bože, ta paní je fakt kráva. Hj

(8.3.2019 20:45:42)

Helenko, myslím, že poslední věta prostě sedí. Ostatní sedí též, ale ta poslední to shrne do velmi  srozumitelného vykřičníku! Díky!