HLEDÁME PÁTÉHO ČLENA RODINY… k malým čarodějkám :-) | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

HLEDÁME PÁTÉHO ČLENA RODINY… k malým čarodějkám :-)

Zveřejněno 7.8.2017

Nabízíme exkluzivní místo - není to pouhopouhá práce, prachsprostý zdroj příjmů, ale dokonale přímopřímý nový život  v nejkrásnějších horách kontinentu, pod jediným dolomitským ledovcem v přírodě jako řemen - nabízíme místo, které Ti změní život, které Tě posune a... nebudeš chtít jiné! Je to vstup do čtvrté dimenze :-)

100% dřina, maximální odpovědnost, k tomu legrace, jedinečná výsada být u toho, nemalá náročnost časová i psychická, loajalita, vůle žít s námi… prostě něco neobvyklého kilometr a půl nad mořem / necelých tisíc kiláků od Prahy / na dohled od moře / daleko od zaprášených měst, hluku a stresu.

Ano, moje rodina nabízí kumulovanou pozici au pair / hospodyňka, pro dívku 19 - 30 let, dobrých mravů a vychování :-)

Požadujeme:
samostatnost, bezúhonnost, rozhodnost, min.středoškolské vzdělání, způsobilost respektovat a naplňovat ne zcela běžnou výchovu malých indiánek (nyní 4 roky a rok a půl), velmi dobrý zdravotní stav, bez závazků, standardní stravovací návyky, schopnost žít vysoko v horách, kde část roku není mimo rodiny živáčka, střídmost na soc.sítích, sportovní zájmy, ideálně znalost italštiny, pokud ne, pak angličtiny slovem na dobré úrovni, čeština jazykem mateřským. Nástup co nejdříve, nejpozději přelom srpen/září. Pracovní doba denně.

Nabízíme:
Doba pobytu u nás je rok (dohodou více, ale rok je minimum). Plnohodnotná pracovní smlouva, pojištění, delší dovolená, ubytování a stravování s rodinou v italských Dolomitech, další aktivity s rodinou, materiální bonusy, garance nulových výdajů, základní plat 20 000 Kč měsíčně čistého, navýšení podle výkonu!

Tvoje CV s fotografií čekáme obratem na: blanka@blanka-milfait.com 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(29.8.2017 09:15:41)

Blanko, právě jsem dočetla vaši druhou knihu - je úžasná a ty fotografie !!!!!!!!! Myslím na vás, jak jste dobří.... Když čtu, že hledáte au-peir (taky jsem to kdysi dělala, ale teď už dělám au peir svým třem dětem), napadla mne má sestřenice. Střeštěná, úžasná, věřící, momentálně vedoucí pečovatelské služby pro seniry - teď se právě nachází na cestách. Pokud ještě nikoho nemáte, optám se a dám jí vaše knihy k přečtení. Vše dobré přeje Slávka 

(29.8.2017 09:27:55)

Děkuju, Slávko, moc děkuju za milá slova ke knize. Hned je ten začátek týdne suprovější :-) Určo ať se ozve!

(25.8.2017 14:29:03)

Kdybych mohla vzit sveho muze, naseho psa a nebyla tehotna :D Jsem tam u Vas ihned!

(26.8.2017 12:51:40)

Určo prožijete s rodinkou stejně divoké sny, jako byste byla tady! Držím palce! 

(8.8.2017 08:32:31)

To je k vzteku, když je mi 53! Tak  někdy příště ☺Pozdrav všem! 

(8.8.2017 08:45:35)

:-) třeba aspoň na návštěvu :-)

(8.8.2017 00:33:45)
Ach jo, proč jsme takové možnosti neměli před 25 lety? Mít ten rozum, co teď a ty roky, co tenkrát ...
(8.8.2017 07:34:13)

Proč? No, mě bylo teprv deset :-) A taky ten rozum, no, taky dorazil až před čtyřicítkou :-)