Kdo mi ukradl moje BIO, a navíc v televizi?! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Kdo mi ukradl moje BIO, a navíc v televizi?!

Zveřejněno 28.5.2018

Sejde z očí, sejde z mysli...  se říká. A druhý stupeň pak následuje téměř obratem: někdo se za tebe začne vydávat, klamat média a vipky. Má dokonalé znalosti o našem životě, v mnohém snad lepší, než já, a když argumentuje, klobouk dolů, kam se na něj hrabu! No jo, ale to prostě já nejsem! Ne! Já se umím i zakoktat, ztratit se ve stavbě delší věty, dokonce dokážu zapomenout otázku, ačkoli na ní právě odpovídám :-) Nejsem dokonalá, já jsem já, však mne znáte. Nebo neznáte? Myslíte, že ona je já? Nebo tamta? 

Je to zmatený? Samej otazník a nic nám pořádně nevysvětlí, ta Milfajtka. Přičtěte to tomu čtvrtýmu měsíci a navíc po čtyřicítce.

Nebo se mrkněte ve čtvrtek v půl desátý na Primu

Komu uteklo, že jsme byla zase chvilku sama doma, tomu nabízím resumé :-)


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(30.5.2018 11:27:04)
Snad poznám která je ta pravá Ty. A co když má Paolo doma jinou Ty... kdo se v tom vyzná... jsi Ty ta Ona,nebo Tamta?
(31.5.2018 01:10:23)
:-) :-) :-)
(28.5.2018 07:12:54)
A je to tady, no však konečně, v květnu každý čtvrtek 21,35 oči přilepené na obrazovce, minulý týden na jihu Čech, ještě ne Šumava, ta až v srpnu a v září ji miluju nejvíce, tentokrát druhá srdeční záležitost Jindřichův Hradec, televize byla, a ta naše holka zase néééé, řekla jsem si, tak příští čtvrtek určóóó a je to tady, Blani díky za takové zprávy po ránu. Moc se těším!!!!! V Praze k nedýchání, za hoďku jedu do Kunratic pro jahody, na letité jahodové plantáže, no a co bude následovat? lpro vás lehká hádanka. Jistě bude vše, co se z jahod dá udělat. Moře pozdravů stálých vzpomínek do alpských Dolomit, krásné letní dny!
(28.5.2018 08:08:40)
:-)