Kemp La Marmolada UZAVŘEN | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Kemp La Marmolada UZAVŘEN

Zveřejněno 11.4.2020

Je mi to sakra líto, je to pro nás naprosto likvidační záležitost. Pro nouzový stav, který bude v Itálii v platnosti minimálně do konce července, jsme nuceni kleknout na kolena. Sezona ještě nezačala a již skončila. Zavíráme. Tohle je nepřítel, ne výzva. S tím se bojovat nedá. 

Ano, jaro bývá pod Marmoladou plné Čechů, pak pořádáme pěkně obsazený Marmolada Super Vertical, příjíždí předsezónní hosté a je… opět plno. Poté přicházejí prázdniny. Je plno. Krásné bývá i září. Za rok se u nás otočí běžně na deset tisíc hostů, je to naše hlavní činnost. Však víte, možná i vy jste u toho byli… Kemp a bar s bistrem El Morbin, vedle dům, kterému ještě pořád říkáme domov. Investovali jsme masivně do tohoto snu, koupě, opravy, novinky, veletrhy, tři roky tvrdé práce a na dvě desítky milionů. 

Nejdříve ho poničil uragán Vaia, nevzpamatovali jsme se ještě a dávali to s odřenejma ušima bez jednoho eura pomoci od regionální vlády, navzdory jejich slibům o absolutní podpoře :-( A teď tohle. Zaměstnance jsme museli propustit. Ty nejlepší na světě :-( A tisícům klientů napsat, že nic.  

Chce se mi u toho brečet, když to píšu, a děti brečí obden, jak chtějí domů do Dolomit – ano, zvláště Mia Ronja to nese těžce, a my nemáme odpovědi. Ne ty dobré. 

Přátelé, pokud jste k nám jezdili, a chceme se letos vidět třebas nad sklenkou naší dolomitské grapy, pokud chcete marmeládu, nebo jen tak se pozdravit, zajeďte na Zalužany. Budeme tady. 
Je mi to sakra líto. 
 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(12.4.2020 14:07:02)

Blani, mně už krvácelo srdéčko po uragánu, jehož jméno jsem raději hned zapomněla. Ono mi krvácí i v Beskydech... příroda s námi začíná účtovat. Současný stav virový to jen potvrzuje. A kéž bych se mýlila v tom, že je to jenom začátek...odkrývám pesimistickou část svého já. Ale cítím to tak...

PS: světlými okamžiky zůstávají knihy a Tvoje MARMOŠKY!!! 

A mějte hodně krásných rodinných jarních chvilek. Ty Vám nikdo nevezme...

(12.4.2020 18:00:32)

Jani, slova došla. Snad jen, že to nic dobrého do budoucna vidím i já... :-((( A jediné, co mi zůstává zatím jako jistota, záchrana a opora, jsou právě ony chvilky s dětma. To nejde ničím přehlušit, to je dokonalé, to je cesta... 

(12.4.2020 12:54:40)

Blani, čtu tvé řádky a je mi hrozně smutno. Skoro brečím. Přijde mi to jako nějaký hodně špatný sen. To přece nemůže být konec..

PS: Velikonočního zajíce jsem prošvihla.. šila jsem rodině, přátelům a jejich blízkým roušky. Kdyby se tam ještě v hustém houští zalužanského parku nějaký schovával, ráda si objednám jeho odstřel a odlet směr Beskydy.

Byť moc nepíšu, tak na Vás všechny myslím. Iva a spol.

(12.4.2020 17:58:20)

Mohl by to být sen, moje milá čarodějko, však se mi o tom co noc zdá :-(((  Ale není. To vidím zase dnes a denně na starostech, které TO provází. Kdo mohl tohl předvídat, když jsme tolik investovali loni v létě a koncem sezony, když jsme si co veletrh říkali, tohle je nejlepší investice do příštího roku. A ouha. A kurva. A... 

Zajíce pošlu ráda, můžeš prosím napsat Barušce, bude to rychlejší :-). klidně do zprávy, bo ona je pase za zámkem v parku a má o nich přehled :-)

Pusu Tobě i celé rodině a moc se na vás v lepších časech budu těšit... 

(12.4.2020 21:08:52)

Jasný, to nemohl nikdo vědět.. 

Snad přijdou ty lepší časy brzy a nabídnou řešení.. Budu se za ně modlit. 

Ještěže máme ty děti, ty umí zahřát duši. 

Baruš určitě napíšu. <3

(12.4.2020 22:00:40)

Mám Tě ráda, pusu a dobrou! 

(12.4.2020 03:40:32)

Blani,zde neni moc co rici,je mi to moc a moc lito.

(12.4.2020 08:56:26)

Nám slova došla už před nějakoou dobou..., ač se to nezdá... a nějak se neví, kudy kam. 

(11.4.2020 17:54:15)

Je mi to moc líto a mrzí to :-(( Zrovna teď se mi v telefonu připomněli fotky z Velikonoc u vás v kempu... hromady sněhu,azůro,aperol a pomlázka. Krásný! Chjo :-(

(11.4.2020 17:58:23)

Včera se o tom mluvilo, P. nám taky ukazoval ty fotky z našeho společného... včera to bylo ještě fajn, nedocházelo mi to, jak se sešla príma parta, ale večer, v noci a teď... :-(((