Konečně jsi milovaná... | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Konečně jsi milovaná...

Zveřejněno 18.12.2017

Chtěla bych, protože prostě když se vidíme, moc mi to osobně nejde, chtěla bych všem čarodějkám marmeládovým, všem fanynkám, co denně sledují naše kroky, píší a jezdí za námi sem i tam, chtěla bych poděkovat z celého srdce! Už to vím, možná mi to dlouho nedocházelo. Jste moje široká rodina, jste hnací médium mého motoru, jste vzácná reflexe, jste mi vztahem, který jsem nikdy dřív nepoznala. Dámy a pánové, také slečny a dorostenky, smekám a děkuji. A přeji nádherné nadcházející svátky!

Občas se mi fanouškové ptají, jak se stát marmeládovou čarodějkou, kde se zapsat, a kde zaplatit roční poplatky? No, nic takového přeci není třeba, být mezi námi, to je o pocitu, o souznění, o přátelství, to není třeba registrovat, ani za něj cálovat! 

Občas se mi i novináři ptají, co je to zač, ta parta čarodějek, ale myslím, že moji odpověď neberou vážně! My, a to především, prostě nejsme žádný krávy :-) jak říká Evička a poté dodává: 

Milovaná Blani,
ano píšu milovaná, protože takový pocit z knihy mám, že jsi konečně milovaná, šťastná a žiješ. Neočekávala jsem nic, opravdu nic, tak malá knížka a ještě akční cena? Hmm to bude rychlovka aby se koza..., sem si říkala, takovéto zaplácnutí poptávky aby fanoušci neremcali. Nu překvapení jako blázen, fakt. Myslím, že větší zpověď, osobní striptýz a přímost už napsat nejde. Já jako bardová fanynka co sleduje váš krok téměř každý, jsem některé kapitoly už znala, ty jen oživily paměť, ovšem jiné mě neznámé, ty mě posadily na prdel. Příběh ''Tomu muži'', ten mě nejdřív zarazil, aha Pavlíkova masáž ega, hmm už tak dost sebevědomý a ty ho ještě takhle opěvuješ? Až dočtu, pochopím, čtu znovu, přestávám podezřívat z podlézavosti. Tak to prostě je, ty jsi bez něj nic a on bez tebe totéž, kdo chce, pochopí, respektuje a uznává, že vy to takhle prostě máte a žijete, jste nerozdělitelný pár co si vzájemně plní sny. Žlutý kopec... skvělý příběh, u něj jsem se dlouze zamyslela, děkuji že i já ho mám. Neobjímaná? Není co dodat, to mě dostalo. Takhle bych mohla pokračovat až do konce knihy, každý příběh mi něco dal, přinutil mě zamyslet se a to jsem opravdu nečekala. Za mě klobouk dolů, tak malá knížka a tak velké příběhy. Děkuju že jste, přeji Vám ze srdce, ať prožijete ty nejhezčí vánoce, protože cítím, že jste konečně šťastní, mám dojem že líp jste ten život pojmout nemohli.  Objímám a pusinkuju online, co to jde, a těším se na brzké shledání.
Eva P. 

 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(19.12.2017 03:01:50)
Tak to opet zkousim,zdravim a ta pani Eva mi mluvi z duse,na knihu se tesim,domluvime se po Novem roce. Preji bezke vanoce, vase obdivovatelka Jitka za velkou louzi
(19.12.2017 08:17:20)
Dobrý den, Jitko, tak se povedlo a já též pozdravuju za oceán! Určitě se domluvíme, dejte vědět :-) A zatím krásné svátky!!!
(18.12.2017 19:37:54)
Si piš, že jsme široká rodina
(18.12.2017 19:41:20)
❤❤❤ jsem trochu dojatá, tak si tu nerozumím s vkládáním komentářů...
(18.12.2017 19:42:46)
PS: a doufám, že ten můj dopis do Vánoc přijde...zřejmě musí v adventním čase třikrát kolem Hory, než k Tobě dorazí...
(18.12.2017 19:51:53)
:-) jsme, já už to vím :-) A dopis jistě dorazí, neboj, jen tady je tato státní služba o poznání děsivější, než Česká pošta. A to už něco znamená... Krásný večer!