Kupte si knihy B.M. Ale u nás, prosím! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Kupte si knihy B.M. Ale u nás, prosím!

Zveřejněno 14.5.2021

Přátelé, čtenáři, fanoušci marmeládové královny, cestovatelky a dnes též spisovatelky, pokud budete hledat dárek mezi knihami, a vyberete si z nabídky B.M., poptejte výtisk u nás. Děkujeme! V prodeji máme všechny čtyři knihy!

Pokud nemusíte, nekupujte je u vydavatele, nekupujte je u knihkupců! Nekupujte je nikde jinde! Házíte tak peníze do kanálu! Je mi to líto! 

_________________________

Tímto úvodem jsme vás oslovili koncem minulého roku a vysvětlili ho následovně: 

Dva roky jsme bez jakékoli informace o prodejích Blanky knih.

Nakladatel neproúčtovává prodané výtisky a nevyplácí procenta z těchto. Je to zadržovaná odměna za práci, kterou pro MF Blanka roky odváděla. Nejsou to malé peníze, které zvláště pak v loňském a letošním roce ekonomiky strmě se propadající… citelně chybí. 

Majitelem vydavatelství byl podnikatel František Savov, který žije v Londýně a v ČR je obviněn v kauze daňových podvodů. Ztráty MF v insolvenci rostly měsíčně o miliony korun. V řízení se s pohledávkami přihlásilo přes 400 věřitelů s tím, že jim vydavatelství dluží celkem 400 milionů korun! Majetek vydavatelství je mizivý a v konkurzu.

Peníze, kterými si koupíte u jakéhokoli prodejce knihy B.M., a nejen její, jdou čert ví kam, ale 100% ne autorům. Blanka je už NIKDY neuvidí.

................................

Situace k dnešnímu dni dostala nový rozměr. Napsali nám z Albatros média Mladá fronta, kteří prý nově vlastní "část obchodního závodu". Poslali nám vyúčtování za asi čtvrtinu období, kdy nám toto od nakladatele chybělo. Víc prý nemají a umět nebudou. I v tom "útržku" vidíme, že autorka přišla o desítky a desítky tisíc korun. Co zbylá období!? A co víc, dodali, že to neznamená, že peníze kdy Blanka uvidí. Jen prostě informují, kolik to dělá. Co dodat? Někdy je lepší nevědět...!  

Knihy můžete poptat zde: NÁŠ e-OBCHŮDEK
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit