Máme doma poklady, ty i já, i ty… | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Máme doma poklady, ty i já, i ty…

Zveřejněno 2.9.2015

V úvodu Příběhu opravdové vášně jsem vám převyprávěla tři příběhy úspěšných žen. Pro většinu z vás, z nás, to jsou příběhy motivující, obdivuhodné a dávající… naději či odvahu. Některá bystrá děvčata to ale nepochopila a v anonymních diskuzích mě škádlila, že se snad srovnávám s business-velikány světového kalibru. Prdlajs.

Já vůbec nesrovnávala, ale poukazovala na stav, kdy odstrkované ženy, vysmívané a ponižované okolím, rodinou i nejedním „přítelem“, tak jako ony jmenované, tak jako já, tak možná jako i ty, která tohle čteš…, dokázaly, dokazují a klidně dokáží opět… otočit světem či vlastním životem! Dokázaly všem i sobě, že svět opravdu patří jen těm, co se neposerou.

Ty příběhy sepsal Petr Casanova a já je s poděkováním převzala. Toulajíce se sítí nedávno, narazila jsem na jiný jeho text, který by vás mohl, si myslím, docela zajímat.

Je o nápadech našich dětí, o jejich nepřehlížení a… realizaci!

A co vy, jak se na svět vašich dětí a na jejich nápady díváte? U nás E-liška už diriguje i složení vlastních marmošek. Vzpomínáte na fíky s meruňkou? Mimochodem, tahle šarže se v manufaktuře vyprodala během několika desítek minut :-)

Tak čtěte (zde), doma bděte, pozorujte a buďte k těm malým mudrcům velmi, ale velmi sluchem (nejen sluchem) otevření :-) Je to fakt dílo!

.............

Jo, a my jdeme podnikatelsky rozvinout včerejší Pecičky nápad na "šumavské kastrůlkové taxíky" :-)


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit