Máme vlastní... Poblázněný svět :-) | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Máme vlastní... Poblázněný svět :-)

Zveřejněno 25.6.2015

Já prostě zažívám neskutečné chvilky. Po marmeládách, spíše úspěších s nimi, jsem si myslela, že už nic víc nikdy nepotkám. Psali jste, a píšete dodnes tuze krásné zprávy i dopisy, úžasná hodnocení a… vaše pobláznění trochou ovoce ve skleničce nebere konce :-) Však víte, jak moc si toho ta marmeládová čarodějka váží!

Ale to, co přišlo s Příběhem opravdové vášně, prý nejnebezpečnější knihou roku 2014, jistojistě však knihou nakladatelství MF nejprodávanější, jsem si netroufla snít ani v těch nejodvážnějších snech. Tak odvážná nejsem… Vaše psaní, vyznání, fotografie, které posíláte, příběhy o životech, které nabraly lepší směr, o motivaci či vzpruze, naše společná úžasná setkání na roadshow s osmnácti besedami, či překvapující setkávání na ulicích, v obchodech, na procházce lesem či nedávno na projížďce koňmo šumavskými slatěmi, kdy jsem vámi oslovována způsobem, že se až stydím, červenám a ptám současně, co jsem to provedla :-), co jsem to do té knížky napsala, že je ten svět okolo tak poblázněný…

Tihle dva mladí krásní lidé, které jsem potkala na mojí brněnské autogramiádě s besedou před několika dny, jsou čestnými ambasadory toho našeho Poblázněného světa… Právě jsem je jmenovala! Našeho světa, světa čtenářů a jedné stále ještě nejisté autorky. Světa, který ale není, jak v závěru P.O.V. psáno, pro všechny. Jeho obyvatelé musí být - eufemisticky psáno - lehce výjimeční, jiní..., prostě pro ty ostatní, kteří „to nečetli“, musíme být tak trochu, ehm, špatně uchopitelní :-) A nemáme kvóty pro přistěhovalce, k nám prostě může kdokoli, kdo ale je… fest jako my :-) Vím, že je to přání drzé, ale kéž byste se z toho nikdy nevyléčili, však tahle poblázněnost je to nejlepší, co jsem od vás mohla odměnou dostat! Smekám s hlubokou poklonou!


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit