Marmeládový zámek frčí | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Marmeládový zámek frčí

Zveřejněno 24.7.2020

Mluví o něm v rádiích, píší o tom média, od místních přes turistické portály obou krajů, po lifestylové magazíny i nejčtenější mainstream. Že prý u královny marmelád na zámku jedou ty prohlídky… úplně jinak! Že prostě jedou. Já netušila, co to bude za frmol, pokud renesančně-rokokový skvost středočeského „pohraničí“ otevřeme světu! Po 800 letech poprvé!  

My říkáme, že náš kastelán už nezvládá prohlídky v limitu 45 minut, a prakticky vždy to protáhne na násobek! Připravte se na to. Na něj! Je toho tolik, s čím vás chceme seznámit, a hlavně pak, kde jinde můžete zažít prolnutí historie s modernou v časoprostoru, který obývají nejen strašidla, ale také lidé této doby! Ale, jsou opravdu této doby? No ano, i do zázemí paní domu se podíváme, do soukromých komnat, bude to docela osobní :-)

Také říkáme, že je lepší si zavolat předem a prohlídku si rezervovat. Máme jen 4 okruhy denně, skupiny jsou menší a… třebas před pár dny přišel pán a povídá, chceme k vám na prohlídku. Je nás 100!

Ale my jsme borci, umíme i takováto přání… na etapy splnit! 

Tak se stavte! Denně na vás čekáme s nekonečnou chutí vám prozradit, proč děti prokletého  Perštejna straší právě u nás! Opět pro jistotu potvrzuji, volejte předem!  


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(25.7.2020 07:11:28)

Dobrý den na Zámek,

a kdo je kastelán, pan P ?

(25.7.2020 07:25:30)

No a to se právě neví... je to něco jako zjevení! Přišel ze zdí, měl divný plášť a až potom... za ním přišla nebo spadla z tý zdi jeho hlava. Že prý ji před 800 lety ztratil. Nebo 8 lety? Nevím, moc jsem mu nerozuměla, měl tu hlavu přikrytou nějakým hrncem, nebo co to bylo... Pije jen Francovku, strašně kleje a po ní mu huba jede jako kolovrátek! Dobrej kastelán, má respekt a nikdo tu nezlobí, na nic nesahá a nešťourá se v nose během výkladu.