Marmošky? V sobotu v Praze, poslední možnost! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Marmošky? V sobotu v Praze, poslední možnost!

Zveřejněno 17.12.2019

Vše začalo v roce 2013. Blanka dovezla první sestavu zlata a desítky dalších medailí z Mistrovství světa! V roce 2014 zlatá jízda pokračovala a kvůli Blance začali v Dalemainu měnit pravidla :-) Téměř se jim to vyplatilo, ale… 2015 si tam ta holka z šumavského lesa dojela pro zlato další. Do třetice všeho dobrého. 

Blanka sběr medailí, jak jinak tu severoanglickou žeň popsat, zabalila do šuplíku a rozhodla se cestovat, psát knihy a nakonec se odstěhovat pod horu jménem Marmolada. Jak příznačný tah! Ale fanouškové ji nedali spát ani tam, a po letech ji přesvědčili k další účasti na World Marmalade Awards. 

Ale to by nebyla Blanka, aby to nějak neobešla, když se zařekla jednou, že už nikdy. Světovou královnou ji korunovali, ta koruna se neuděluje již roky, a Blanka je holka dost tvrdohlavá. Do Anglie „jela“ reprezentovat a následně si převzít zlato už jako italská podnikatelka s manufakturou založenou v Dolomitech, právě pod tou Marmoladou. Zapírala se dokonale do poslední chvíle. 

Až na místě organizátoři koukali a Jane, hlavní organizátorka, se smála na celé kolo, že za tím je opět ta samá holka, která soutěž tolik změnila. Prostý je fakt, že čtyři účasti v Dalemainu Blanka přetavila ve čtyři zlaté úspěchy. Vlastně, zlata bylo co rok více, medailí má k dnešnímu dni několik desítek. 

V průběhu let i jiné české marmeládovnice posílají do Dalemainu své vzorky s touhou uspět, dostat kousek té slávy či zabrat si místo na malém českém trhu s domácími výrobky, když Blanka do médií vždy odpovídala, že poptávku nestíhá. Většina oněch vzorků je z receptů a postupů, které Blanka tak ochotně vložila do své knihy a plní s nimi sedmým rokem internet. Však se jedná o marmelády, které do té doby nikdo nevyráběl, ani neprodával! Mnohé výrobkyně pak začínají užívat také královnou z Čech doporučené marmeládové mísy, pektin a skleničky. A tak to má i být. Potvrzuje to jedinečnost receptů, práce zlatých českých rukou a v součtu výjimečnost poslední světové Královny marmelád, Blanky Milfait.  

Letos po letech se Blanky produkty vrací na vánoční trh a to pouze prostřednictvím přímého prodeje zde na webu a ve vznikající zámecké expozici. A nezůstalo jen u marmelád :-) Co ale při starém zůstalo: Blančiny produkty nenajdete v Bille ani v Globusu, natož ve výprodeji v Makru! V žádném řetězci, obchoďácích ani u překupníků. To je přeci jasný :-) 
Rádi vám je doručíme osobně!  

Dárky od Blanky, Vánoce s podpisem kvality 

K Vánocům 2019 nabízíme: 

-    Noci na zámku (ubytovací dárkový poukaz) 
absolutní soukromí, klid a špičkový servis podepsaný Živnostníkem, Ženou i Osobností regionu i roku, jedinečná možnost strávit noc pod střechou Královny marmelád, k dispozici tři 4* komnaty a 5* Apartmá České královské komory

-    Knihy z pera marmeládové královny a cestovatelky
Příběh opravdové vášně, Příběh psaný do vody, Nebát se přát si a Dreams come true, včetně podpisu a věnování od autorky Nejprodávanější knihy roku (MF 2014)

-    Novoroční koncert na Zalužanském zámku
Prvního ledna v podvečer, renesanční a barokní hudba pro žesťové nástroje v prostředí rokokového zámku (nabízíme vstupenky dárkovou formou)  

-    Nejlepší marmelády na světě a v širším okolí, tak namátkou třebas: 
Malina, borůvka s dolomitským horským medem a whisky, sicilský citron z letošní sklizně čistý, nebo s vanilkou, sicilský pomeranč, hruška s grepem, hruška s chilli, hruška s vánočním kořením a červeným vínem, višeň, červený rybíz, brusinky se skořicí a červeným vínem, jahoda s kávou, kiwi

-    Nabízíme ale také domácí grappy z pod nejvyšší hory Marmolady, hrubozrnné zámecké hořčice, dolomitské vysokohorské medy, různé koření a dokonalé čaje, to vše z dílny české i italské špičkové kuchařky a producentky gourmet specialit, nebo od nejvyhlášenějších světových výrobců (připravíme vám balíček na míru rozpočtu i chutím)

   
Vámi vybrané dárky v našich epesních taštičkách PŘIVEZEME DO PRAHY K OSOBNÍMU PŘEVZETÍ! 

Baruška s mobilní prodejničkou (bílý Mercedes GLA) bude parkovat mezi 14:00 a 14:30 na Andělu! V ulici Nádražní, přímo v centru dění, pár metrů od metra a asi deset od zastávky tramvají! Na místě si můžete i vybrat, pokud si nejste jistí… A na Barušku, pro jistotu: 608165099.

Dárky, balíčky, vouchery, vše je možné také vyzvednout osobně na Zalužanském zámku!  

Objednávky a dotazy
Emailem:        blanka@blanka-milfait.com 
Telefonem:     604 949 187

Platba v hotovosti přímo při předání!  
 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(21.12.2019 12:38:19)

za Ostravu se přimlouvám :-)

(21.12.2019 13:40:25)

Příští Vánoce, kamaráde  :-)

(19.12.2019 06:49:34)

Oooooo, vědět to dřív, tak bych této lákavé nabídky určitě využila! Nechcete to vzít okolo Ostravy? Jen taková maličká zajížďka! Krásná nabídka z Vaší strany, byly by to luxusní dárečky!

(19.12.2019 07:47:39)

To je ta naše nepřítomnost na soc sítích :-) Dáváme vše vědět jen tudy, alr už to tu bylo několikrát. Hm, Ostravu, Ostravu, to je nějaké čtvrť Prahy? To by šlo :-)))))))