Na Olympiádu… už dnes | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Na Olympiádu… už dnes

Zveřejněno 22.4.2020

Kdepak, nepletu se. Už dnes. A „Žádné dny volna“. To je americký projekt o mini sportovcích, kteří mají ještě vše před sebou, ale nikterak to nezmenšuje jejich přípravu, snahu, nasazení a… touhy. 

Žádné dny volna, to je také heslo našeho šéftrenéra. Však víte, Eli se vydala na cestu na nejbližší (možné) Olympijské hry, kde prý bude samozřejmě startovat, jak jinak, dodává. I proto dnes o snídani přišel povel a za hoďku jsme byli všichni součástí tréninku malé atletky. Místo jistě poznáte z fotek. Dokonalé počasí, sluníčko na plný kule a pouhopouhých 7 stupňů. Trenér zajásal a hnal nás osm kilometrů ostrou chůzí směr Javoří pila. Samozřejmě nevynechal 300 metrový zabijácký kopec se stometrovým převýšením na Tříjezerní, a další (2 000m) běžecké úseky. Opět. Má v něm nějakou zálibu :-) 

Eli trénuje 6x týdně přibližně hodinu denně. Často hodin více. Běh v mnoha podobách, protahování, posilování a další sporty. Protože pot šetří krev. Cíl je jasný. Snad někde v Indii nebo Indonésii, nebo možná v Německu, zájemců o pořádání je zatím víc.   
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit