Nebát se přát si… plní moje sny! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Nebát se přát si… plní moje sny!

Zveřejněno 21.12.2017

Přeji hezký den, původně měla knížka být pod stromečkem. Ale nevydržela jsem a vzala ji sebou na hory. Na hory, kousíček od Vás, Obereggen. A po lyžování četla a četla. Přijela jsem domů a druhý den spěchala a koupila knížku i pro mé dvě dcery. Nádhera! Spousta krásných myšlenek, nad kterými se člověk zamyslí, a spoustu jich cítím stejně. Moc děkuji!
Marcela


Tato zprava je pro Blanku, Pavla & holčičky!
Blani, dnes jsem od Péti dostal tvou knížku. Byť jsem došel teprve na stránku 43, mám takový silný pocit, že musím poděkovat za to, co čtu, za to, že jsi to všechno zhmotnila do knihy. Mám tolik stejné pocity a vidění Světa, až se usmívám a zároveň se mi chce křičet, protože bych moc chtěl přehlušit tu lidskou apatii. Proč nevidí to, co vidím já? Důležitost je v lásce. Toho se nikdy nevzdám. Někdy si připadám sám proti všem. Ale mám svou atypickou rodinu a to je dar. Jsem rád, že vás znám. Nejen proto, že děláš výborné marmelády, že je s vámi krásně, když se setkáme. Ale nejvíc proto, že “záříte” v davu a jak často říkám, mám rád lidi “stejné krve”. Moc vám máváme. Myslíme na vás. A přejeme krásný vánoční čas. Děkuji.
Petr
……………………………..
Dnes jsem pro vás vybrala dva vzkazy, které dorazily díky mojí třetí knížce, a snad nejen díky té. V právě se krajem převalujícím předvánočním období jsou to… pro jednu malou spisovatelku z lesa vzkazy násobně milé a hřející. Děkuju Marcele a pusu posílám Péťovi. Buďte v lásce s těmi, kteří si to zaslouží. 
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit