New York volá E-lišku! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

New York volá E-lišku!

Zveřejněno 24.12.2020

Včera jsem psala o tom, jak můj nakladatel zmizel z povrchu zemského. A dnes :-( Dnes mi zmizely letenky. Letadlo. Cesta. Šance. Tedy E-lišce. Malá atletka měla s doprovodem odletět 26. prosince do New Yorku, aby se na famózním atletickém halovém mítinku popasovala s nejrychlejšíma americkejma gazelama. Mělo to pro vás být pořádný překvápko vánoční! Mělo.

Více jak půl roku se to vyjednávalo, těch mailů s Mattem a Aaronem, pilování angliny, registrace u americké federace, trénink a dřina a radost a…, dnes přišla z New Balance Track & Field Center The Armory přihláška k potvrzení.

A také info z USA ambasády v Praze! Už víme, že Eli nikam nepoletí. Vzkaz je jasný: „Občan ČR nemůže cestovat do USA, pokud v posledních 14 dnech pobýval na území států schengenského prostoru.“ 

Jistě, svět se nezboří, jiným se staly horší a smutnější věci, ok. Však vím. Jdu vybalit tašk. Půjdeme si zaběhat k jezeru, nebo na Šumavu a příště bude Eli Anna o to silnější, aby těm malinkejm černejm sprinterkám dokonale natrhla… tričko! 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(28.12.2020 22:42:15)

Ach joooo. Parádní vánoční zážitek na celý život to mohl být. A i když jich Eli bude mít v životě ještě moc, tenhle přidává další pecku tohoto špatného roku. Proběhněte Šumavu křížem krážem, ta dokáže nabít stejně nejvíc, když už nic. Držte se. 

(28.12.2020 23:23:28)

Je to trochu smůla, ač třeba se zná nedůležitou v letech, které ji čekají... Podle porovnání výsledků z toho závodu, a jejího času z léta, by prostě vyhrála :-))  O to ta Šumava bude chutnat více!  Krásný konec roku přejeme!