Online svět B.M. a Olympiáda 2032 | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Online svět B.M. a Olympiáda 2032

Zveřejněno 6.4.2021

Směřovali jsme k nové etapě našeho světa, občas jsem o tom napsala, něco zmínila. Změna měla nastat o chloupek později, ale akcelerátorem byla apokalypsa jménem C-19 a odchod Barušky… Koukáte jako z jara? Nedivím se, rodinu to oboje postihlo - v určitém slova smyslu - nevratně a zásadně. 

Naše rozhodnutí podřídit vše atletické přípravě E-lišky Anny, a později též Mii a Maxe, není ničím novým. Jen nám rok trvalo, to celé zprocesovat.  Nejdříve v našich hlavách a poté prakticky. No a Baruška dospěla k rozhodnutí, že po letech (téměř osmi), co se starala o naši rodinu, děti i firmu, půjde vlastní cestou - bude chtít jistě i vlastní rodinu a zázemí. Naše děti se z toho ještě nevzpamatovaly a moc tu změnu nechápou. Přesto a právě proto jí patří milion a jedno obří DÍK.  

Zásadní řezy nesou zásadní konce i začátky. C-19 nám vystavila stopku na naše podnikání v Itálii i v Čr, v Malga Ciapela nám dokonce vichřice opět poničila část domu… a čert ví, co bude (co by bylo dál). Zavíráme tedy veškeré naše offline aktivity. Vše, co nás drželo na jednom konkrétním místě a do čeho jsme vkládali naději, investovali nemalé prostředky a… roční odstávkou od provozu o to vše v podstatě přišli. 

Dnešním dnem počínaje najdete náš svět pouze online. Jednoduše řečeno jen to, co lze objednat přes internet a poslat kurýrem, ať již jsme a budeme v budoucnu kdekoli. Nic jiného už nenabízíme a nejsme. Nemůžeme. Nenaordinovali jsme si odstávku od podnikání, ani jeho nevratnou likvidaci, ne, to přišlo befelem od Systému. Logicky jsme museli z toho všeho najít cestu.  

Sportovní příprava dětí je náplň práce jednoho a půl člověka, mimo trenéry, a zbylá půlka jednoho (mojí maličkosti), se bude nadále starat o e-obchůdek, který se stal 100% e-shopem. 

Vězte, že nákupem u nás už nepomáháte budovat velkou firmu mistryně světa, z toho jsem už vyrostla, ale zajišťovat udržitelný svět 10 000 hodin přípravy E-lišky na její cestě na Olympijské hry. 

A když už jsme u těch drobáků, tak si společně pamatujme, že každých 100 Kč investovaných do aktivního sportu dítěte, ušetří později 400 Kč za zdravotní péči, léky a jiné negativní doprovodné efekty…moderního životního stylu.  

Děkuju Barče ještě jednou, děkuju vám všem, děkuju mému muži za těch minulých více jak tři tisíce nocí a dnů. Začala nová kapitola. 

ON-LINE SVĚT B.M. se nově skládá z nového eshopu a původního blogu (tady právě teď jste a čtete), kde v trochu jiné míře a trochu jiné hloubce budu sdílet vše, co se okolo nás mihne. 

Vaše (semivirtuální) Blanka   


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(15.4.2021 14:43:02)

Zdravím, dnes jsem obdržela e-mail s informací o e-shopu a kromě toho, že jsem si hned objednala nějaké dobroty, tak jsem si vzpomněla na skvělý víkend, který jsme s dcerou strávili loni v létě na zámku na marmeládovém kurzu. Přeji hodně úspěchů ve všem co děláte a budete dělat :-)

(15.4.2021 15:36:01)

Jsem moc ráda, že se u nás líbilo a děkuju za vytrvalou podporu :-) Budeme se opět těšit! krásné dny! 

(7.4.2021 02:21:28)

Blani jen kratce,chapu,doba je opravdu zla. Moc vam drzim palce na nove etape vaseho zivota,Moc a moc uspechu na sportovni draze a urcite  se ozvu pokud nam Cechy dovoli priletet.Utah take ,jako mnho dalsich statu v US od soboty bez masek.

(7.4.2021 09:17:47)

Díky a díky, budeme se těšit v Čechách nebo v Utahu, nebo prostě... v lepším časoprostoru :-) 

(6.4.2021 21:43:35)

Online Vam prinese velkou svobodu a nezavislost na miste a oboji pri treninku deti ocenite.. Bude zase dobre!

(7.4.2021 09:16:52)

Tu první část vidím stejně, Zuzko, tu druhou větu... nevím, jestli se svět srovná...  Děkuju za podporu! 

(6.4.2021 12:02:16)

Zdravím, čtu to již poněkolikáte,  a je mi smutno, asi jako když jste psali o bouři v Itálii.  Snad to znamená jen nový začátek, něčeho nového, snad dobrého.  Držím palce a jsem s Vámi. Luxová

(6.4.2021 12:48:53)

Ivanko, je to divná a divná doba, kdy po uragánu v Dolomitech my naději viděli, teď to světélko... na konci tunelu prostě nevidím :-( Ale neznamená to, že tam není, třeba jen já ho teď nevidím. Děkuju za podporu a na email ještě odpovím :-) 

(6.4.2021 10:35:17)

Blani, říká se tomu radikální řez, smutné, ale chápu  rozhodnutí, doufám, že vše se děje, aby  bylo brzo lépe a pomalu se plnily zase vaše sny. U mě budeš mít podporu stále, vaší ambasadorkou zůstanu. Život je taková sinusoida, a teď potvora zakotvila ne zrovna v dobrém.

Jen času už nemám před sebou tolik., i tak vzpomínek mraky, srdce plné tvého přátelství. MámTě moc ráda

S pokorou, úctou, láskou H. 

P.S. když budeš potřebovat loupat třeba švestky, víš kde jsem  :-))))))

 

 

(6.4.2021 10:57:24)

Helenko, máme Tě všichni moc rádi! 
Děkujeme zapodporu a pomoc! 

S úctou Tvoje Meruňka :-) 

(6.4.2021 08:55:30)

Blani, čtu tvé řádky po delší době. Vše je jasné, logické, pochopitelné a přesto tak strašně smutné.. V mém srdci budete vždycky, ať jste kdekoliv. Všichni. 
Pusu z Beskyd... Iva

 

(6.4.2021 09:16:21)

To, co máme v našich srdcích, to nám nikdo nemůže vzít... vzpomínky máme na naše společné prožitky, momenty a velké věci pořád uvitř, chráněné a nedotknutelné. Máme vás rádi, držte se a věřím, že se jednou a zase potkáme... Pusu! 

(6.4.2021 12:27:09)

Napsala jsi to krásně, děkuji. Cítím to stejně. Myslím na Vás a držím palce, aby bylo brzy líp. ❤️

(6.4.2021 12:49:43)

Pusu vám všem :-)