Pektin dnes s dárkem, tvořte jako Marmeládová královna | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Pektin dnes s dárkem, tvořte jako Marmeládová královna

Zveřejněno 22.5.2024

Ano, poctivá a dobrá originální marmeláda, jak píše Blanka ve svém bestselleru Příběh opravdové vášně, potřebuje super ovoce, trochu cukru a ne sladidla, a pak špetku čistého přírodního pektinu. Kdo prostě nechce kupovat Pektogel a Gelfix, protože touží zavařovat zdravěji, kupuje náš pektin. My zavařujeme šetrně (nerozvařujeme a nevyvařujeme ovoce na mrť, aby posléze tuhlo bez chuti a barvy i vitamínů) a to samé umožňujeme už 12 let našim zákazníkům.  

Samozřejmě máme druhy ovoce a jeho kombinací, kam pektin netřeba přidávat, želírují jednoduše, ale jinak je to ten nejlepší a nejzdravější pomocník všech opravdových world class marmalade makers.  

Jak pracuje pektin, jak s ním zacházet a že je k dostání již od 50 gramů, a lze ho objednat k zaslání poštou, to víte z našeho webu. Kdo má nejistotu, může nám kdykoli napsat a poradíme. Ale co jste nevěděli, dnes pro vás máme super akci!  
Ke každé objednávce 100g pektinu vám přibalíme 50g navíc! Když si objednáte 300g, je to pak 150g k dobru navíc, k pouhé padesátce nepřidáme ale nic :-) Ke kilu naopak přidáme půl kila navíc. A to už se vyplatí, viďte :-) Akce platí do 15. června 2024. 

Dnes vám přinášíme ještě další důvod, proč pektin. Důležitý důvod. Týkající se nejen každého milovníka našich marmošek. Podle posledních průzkumů je pektin nejen užitečný, ale i zdravý. Tedy, na zdraví člověka nemá žádný negativní vliv, a ještě ke všemu je dotovaný schopností vázat cholesterol, který se pak nevstřebává do těla! Mimo cholesterolu pektin váže i většinu těžkých kovů, jako například kobalt, rtuť, olovo… a i ty odstraňuje z těla! Pektin má i příznivý vliv na proces vstřebávání, a tím zlepšuje například využitelnost vlastního vitaminu C lidským tělem.

Kdo si tedy přeje marmeládovat zdravěji a dobře, má možnost si zakoupit absolutně čistý přírodní pektin získávaný z citrusových plodů! A to už v balení od 50g (což je potřebné množství pro výrobu marmelády z cca pěti kilogramů ovoce)! Náš pektin je vhodný k výrobě marmelád a džemů při užití velmi nízkého obsahu cukru, až do poměru 4:1.

A ještě jedna dobrá zpráva, tentokráte pro alergiky, náš pektin neobsahuje stopy:  korýšů, měkkýšů, lepku, vajec, ryb, bobů, oříšků, sóji, laktózy, celeru, hořčice, sezamových semínek, ani sulfáty. Náš pektin je též „GMO free“, nepochází tedy z geneticky modifikovaného ovoce, a je vyráběn v České republice.

K dárku se jde TUDY! 
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit