Pozvánka: I marmeládová královna je jenom jedna :-) | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Pozvánka: I marmeládová královna je jenom jedna :-)

Zveřejněno 21.4.2018

Datum je na světě! Já telku nemám, a kdybych měla, nekoukala bych, jako nekoukám nikdy. Musí mi to vždy převyprávět pan P. nebo Baruška, jak se pak za sebe trochu stydím... :-)  Třeba předvčerejší Sama doma na ČT1 jsem neviděla ani ze záznamu! No ale Tebe zvu, zvu vás všechny, protože tohle bude zase něco jiného, než jsem kdy zažila! 

Třetího května večer!
S pravdou ven!
Prima! 

A nezapomeňte se mi pak ozvat, zda jste uhádli :-) a hlavně, zda to nebyla mimořádná ostuda, jo?!  


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(4.5.2018 23:08:39)
Zeleně máme zatím kolem domu pořád dost, nevím zda jste někdy byla v místech kolem Centrumu Chodov - Roztyly, jsme jen třípatrový panelák,který stojí v místech kde byl velký sad a něco tu ještě zůstalo a opodál je les, a jak přišlo naráz teplé jaro, vše začalo kvést ve velkém, odtud tedy ten pyl. Řepkový sajrajt tu naštěstí nehrozí, ale je tendence zeleň zlikvidovat a rozmnožit betonová monstra. Užívejte alpské pohody a opatrujte se! :-)))
(5.5.2018 08:08:36)
každý rok silnice, parkoviště, sklady, obchodní centra... sežerou kus zeleně, lesa, luk, kus života aby nám všude naplácaly beton a asfalt :-( Čechy jsou tím hodně proslavené... Přesto pěkné jaro do Prahy a ... u nás pomalu stromy začínají do pupenů :-) tak snad brzo uvidíme zelené listí :-)
(4.5.2018 18:11:26)
Panu P. přeji ze srdce jen to nej, nej, nej, hodně, hodně zdraví, vrchovatě štěstí, moře lásky, samé radosti z indiánek a brzy možná i indiánka, ať se daří a stále plní vaše společné sny. Krásné narozeniny! :-))) P.S. v Praze slunce pálí, pošlete trochu deště, pořád zalévám na lodžii moji minizahrádku, a taky všude žluto od pylu, kýbl, voda,hadr pořád. :-))))
(4.5.2018 19:55:32)
my tu ten řepkovej sajrajt naštěstí nikde nemáme, takže je tu pěkně zeleno :-) lesy... a prší dost, bylo i hodně sněhu, takže tady nedostatek nehrozí. Snad se rozprší i v Čechách... Pan P. děkuje, dostal od holčiček krásné obrázky a tak s nima sedí v kanceláři a vypadá zasněně :-)
(4.5.2018 12:05:42)
Blani, pokud se u mne nedostavil včera u telky mikrospánek, tak vás zatím nezařadili, však se nic neděje, bude příště, podobný program už na telce kdysi dávali, určitě nemusíte mít z ničeho obavy, že jste do toho šla. Pro jistotu si pustím opáčko zítra v 10.40 hod. Aspoň se máme na co těšit. Já už sleduju jen dokumenty, některé, hlavně cestovatelské, naposledy Capri, Ischii, Santorini, dnes Madeiru ....tn si hlavu už nezatěžuju a pro ostatní slátaniny je opravdu škoda času a i toho proudu. V Praze stále bez bouřky, bez deště. Pohodové dny do Dolomit, vše dobré.H.
(4.5.2018 16:55:29)
Helenko, už večer psalo pár lidí, že to tam nebylo a já nevěděla nic... dnes ráno mi z produkce potvrdili, že přeházeli díly a budu... příště někdy. Tedy v květnu 100%. Dají ale prý vědět, tak dám taky :-) Moc pěkných chvilek s cestováním v telce, my dnes slevíme mužovi narozky tím, že jsme dokončili jezírko v minizoo, navozili pár tun kamenů k němu a... to vše v protivném celodenním dešti :-)
(3.5.2018 13:07:53)
Blani,posílám moře pozdravů do Alp dolomitských, tam někam pod Marmošku, už máme 3. květen, a s ním večer plný očekávání, co nám to ta "naše holka " přichystala za překvapení. Jen doufám, že slibovaná návštěva v podobě vichřice s krupobitím ,nepřijde do Čech zrovna v dobu vysílání a nevypnout proud, jakože by jindy nevadilo, ale dnes néééé. Díky, za nádherné foto jarních indiánek na FB, moc jim to sluší, Mijunka správná dcera "loupežníka" s křehkým srdíčkem, za Elinku vše napoví oči, její pohled,noblesní andílek, obě ruku v ruce ..až dojemné, jen princ chybí,ale snad brzy dorazí, čápi smí lítat i v listopadu, prý se ještě domluví s paní vránou, že by to vzali jedním vrzem. Blani, moje letošní poslední várka marmošek z pomerančů ,opravdových drákuláků, je z oblasti Palagonia snad Sicilie, a marmoška fantastická přepošlu na email obrázky. :-)))))Krásné jarní dny!!
(3.5.2018 17:32:01)
Helenko, děkuju za krásné psaní! Uvidíme se večer :-) Holčičky posílají pusu a těšíme se, co budete na pořad říkat. U nás včera krutá bouřka, stále bez proudu, ale nám to vlastně ani neva, telku nemaje, nic na proud večer nepotřebujeme :-) Ať marmošky chutnají, věřím, že budou dokonalé a moře pozdravů!
(27.4.2018 02:47:59)
No a jsem tu zase Blani, doufam ze si nereknete....ne zase ona haha, so vcera mi dorazil muj oblibeny magazin ..Moje Zeme,a no vsak vite,co jeste dodat,opet pocteni o holce z Lesa.Byla jsem hrda,ze tu holku znam, skoda ze jsem tak daleko,snad nekdy v Dolomitech,preji hezke dny
(27.4.2018 07:49:44)
Moc ráda Vás tu čtu, Jíťo, zvláště pak, když vím, jak daleko jste :-) Děkuju za komentáře a... víte, že v tomhle případě jsem za rozhovor moc ráda! Je to i můj oblíbený časák!
(24.4.2018 05:19:29)
Blani ,no dobry ,nakonec z Vas jeste bude filmova hvezda.Opet nezklamala,tesim se na dalsi a preji krasne dny
(24.4.2018 07:07:54)
:-) pěkné dny za oceán!
(22.4.2018 08:11:12)
Koukám, čím dál méně, ale 3. května určitě budu, S pravdou ven v 21.35 hod., a moc se těším. V Sama doma jste nezklamala, o tom ani žádná řeč, jak jinak, naše Blanka opět zazářila. Krásné jarní dny, i v Praze je ještě máme. :-)))))
(22.4.2018 08:38:42)
:-) tak se zase budu těšit u obrazovek :-)