Práce nebo brigáda v Dolomitech? | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Práce nebo brigáda v Dolomitech?

Zveřejněno 27.4.2018

Náš tým v resortu La Marmolada roste. V květnu přijímáme nové kmenové zaměstnance a jsme moc rádi, že se daří postavit pracovní partu, která je souběžně součástí rodiny. Však jsme spolu co den od rána do večera, spolu jíme, slavíme, dřeme jako mezci, ale i odpočíváme, jezdíme na výlety… prostě dáváme život jednomu božskému koutu přírody pod nejvyšší horou Dolomit! K týmu stálých zaměstnanců hledáme s blížící se sezonou pomocníčky. Na červen, červenec, srpen a září. Pokud se najdeš a máš zájem, CV s fotkou pošli na: mia@marmolada.camp  

Na sezonu 2018 hledáme:

Úklid a starost o květiny:  
ideálně žena už bez závazků, super by byla babča, která je pintlich a kytičky miluje. Máme tu hromadu ozdobných květin, minizahrádku ovoce a zeleniny a skleník, a neokecatelnou potřebu 2x denně uklidit veřejné prostory tak, že spokojený bude i stále nespokojený pan P. Znalost jazyků není požadována. Nabízíme ubytování, 3x denně stravu a plat. Pracovní doba denně, hodiny podle potřeby, ale žádný: hele sou štyry, tak mám padla… 

Baristka, obsluha denního baru: 
kluk, raději ale milá a hezká slečna, není třeba znalost v oboru, naučíme. Požadujeme naprostou spolehlivost a preciznost, znalost italštiny a angličtiny, dokonalý úsměv od ucha k uchu. Nabízíme ubytování, 3x denně stravu a odpovídající plat. Pracovní doba denně, hodiny podle potřeby, minimálně 10h denně. Adept by měl znát příběh B.M. a naše produkty, hosté se ptají…  

Recepční půl úvazku: 
slečna s vejškou je ideál, není potřeba znalost v oboru, naučíme. Požadujeme usměvavou, ochotnou a dokonale přesnou kočku, která vládne italštinou a anglinou velmi dobře slovem. Nabízíme ubytování, 1x denně stravu s rodinou a odpovídající plat. Pracovní doba denně na cca 5 hodin.  

Hlídačka k indiánkám: 
slečna Superman s pevnou rukou, chytrá i vzdělaná, odpovědná, aktivní a dost sportovně založená. Italština výraznou výhodou (promítne se do výše platu), pokud ne, pak anglina dobře slovem. Zkušenost s dětmi není požadována, ty naše mají velmi specifický režim i výchovu, naučíme. Nabízíme ubytování, 3x denně stravu s rodinou a odpovídající plat. Pracovní doba denně, hodiny podle potřeby, cca. 11/12 hodin. 

Všechny pozice obsazujeme minimálně na měsíc, vždy od prvního dne v měsíci. Kratší pobyt není možný, delší o měsíc ano. Do rodiny pustíme jen jedince bez úchylek typu: kuřák čehokoli, nároková mentalita, mobilní závislost, nonstop fintilka / mamánek, agresivní požírač plic naší planety... atp! Co Tě čeká? Skutečná dřina. Fuška, kterou si zamiluješ. Dokonalej pocit z fakt dobře odvedený práce, protože to nás tu zajímá. Snídaně s lidmi, kteří se nejspíše stanou Tvými novými přáteli. Obědy s malejma indiánkama, neskutečný grilovačky, občas večerní výlet... :-) a Blanka za zády! Můžeš se od ní naučit mnohému, ačkoli Tě třebas marmelády netáhnou. Stačí se dívat, vnímat a mít srdce na správném místě! Vrátíš se domů jistojistě trochu jiný :-) 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(14.5.2018 22:45:10)
Blani, tohle je super nabídka! Někdy jsem ráda, že je mi tolik, kolik mi je. Jsou ale situace, kdy bych pár desítek let sundala s radostí :). Přeji, aby se k vám dostali samí suproví lidé! U vás to bude fakt zážitek. Krapet přidám řeč, jestli dovolíš. U jednoho statusu hodně činorodé fb známé ke Dni matek ses mi okamžitě vybavila (řeč byla o napodobování matek při výchově dětí nebo o zcela nové startovní čáře v případě, kdy není co napodobovat): ,,Petruš, při čtení tvého (báječného) povídání jsem si vzpomněla na Blanku Milfaitovou. Královnu marmelád. Majitelku kavárny v Srní. Taky spisovatelku, autorku báječných knížek, kde sepsala své zážitky z cest, kam se jeden jen tak nedostane. Má dvě holky a čeká další mimino. Vychovává své dcery hodně po svém a s velkou láskou. Dává jim všechno, co sama nepoznala a tak po tom toužila. Na plný pecky využila právě tu novou startovní čáru. V současné době vede svůj penzion v Dolomitech. Není už na fb (škoda, mívala nádherné statusy a skvělé debaty), má své webové stránky s hezkými články. Pokračovat v tom dobrém, dát do toho to nejlepší ze sebe, jít si svou cestou. JO! Tenhle status se ti hodně povedl (a vyvolal mi myšlenku na Blanku). Díky." Když o někom píši, jsem i ráda, když se to dozví. Ode mne ;-) Mějte se tam všichni báječně, mávám ze západu Čech :).
(15.5.2018 08:19:50)
Helenko, děkuju za krásné psaní! Je pravdou, že u nás musel přijít "restart", nebo spíše absolutně nová a nepoznaná věc, která zachránila všechny přítomné... a nově příchozím dala šanci a naději na život, který jsme nepoznala, ale někde v srdci a duši tušila, že existuje. Včera jsem tu dlouho do noci s naši novou zaměstnankyní probírala "život". Spíš její odpovědi na to, kdo jsme, proč jsme tak jiní. Ona začala brečet. Nechápala, že je možné dělat věci tak moc jinak. Pro všechny okolo to znamená i divně :-) To jsou momenty, které také upřednostňuju nad FB profilem, osobní kontakt, upřímný a neovlivněný anonymitou. Dnes je Mez.den rodiny a já ráno u stolu si uvědomila, že moje "divná" rodina je pro mne zázrak :-)