Praha, Miláno a Berlín & La Marmolada z Dolomit | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Praha, Miláno a Berlín & La Marmolada z Dolomit

Zveřejněno 2.12.2018

Půl roku jsme připravovali naši účast na jednom z nejprestižnějších veletrhů cestovního ruchu na světě... World Travel Market v Londýně. Úspěšně jsme prošli  náročným výběrovým řízením, utratili za účast, materiály propagační a ubytování s cestou pytel peněz. Pytel jako kráva. Byli jsme z toho fakt nadšeni! Pak se z čistého nebe 29.10. nad Dolomitami přehnal uragán, 219km v hodině a točil se tu hodiny dvě. Zničil toho hodně. Zemřeli lidé. My, odříznuti od světa na naší super samotě, a divočejší odříznutí trvalo týdny, tušili hned v den apokalypsy, že pozítří do Londýna neodjedeme. 

Já v porodnici, rodina doma bez kontaktu, elektřiny, vody i potuchy, co se s naším horským domovem děje, zaměstnanci za závaly kamení a klád, kdy s některými jsme se viděli až po týdnech. Účast jsme anulovali. Zapsali si ztráty. To vše se stalo před měsícem. Muž nelenil, nevzdává se a obratem vstoupil do téměř uzavřených jednání o naší účasti na obřím veletrhu BIT v Miláně, také na největším světovém veletrhu cestovního ruchu ITB v Berlíně a... také jsme potvrdili účast na Holiday World v Praze. Pecka. Záběr. Další pytel jako kráva. Pytle tři. Zdá se to možná šílené, ale on nám asi sám od sebe nikdo nepomůže, sezony nenahradí a nové hosty nepřivede a sedět s rukama v klíně není nic pro nás. Sice je to na hraně možností jednoho malinkého kempu kdesi v horách, možná i za hranou, ale my to vidíme... docela růžově :-)

Tak pokud si najdete čas, budeme v únoru a v březnu na cestách Evropou za velkými cestovními veletrhy. Přijďte se pozdravit, na skleničku, pro katalog, bude to príma a jistě milé! 

Už dnes díky za podporu! Další informace najdete na FB profilu a webovém portálu kempu.   


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(4.12.2018 23:17:16)

Ahooj, tak konečně se zadařilo a povedlo se mi přihlásit. Určitě se uvidíme v Praze na veletrhu. Těším se :-))))

(5.12.2018 10:34:38)

Supeeeeer!!!! Vítám Tě zpět mezi námi, čarodějko :-) 

(4.12.2018 09:44:16)

Blani, ať se vydaří vše na cestách co si přejete, ať se mohou plnit Vaše další sny . A taky doufám, že Vás v Praze uvidím, a moc ráda.

Sníh zmizel a už jen leje a leje.

Doufám, že Maxík se má k světu, indiánky jsou zlatíčka, určitě si bráchu hejčkají.

Moc zdravííííím! :-))

 

(4.12.2018 09:50:25)

My utekli i proto, abychom měli Vánoce na sněhu, se vším, co k tomu patří... Sníh je, kluci právě staví velký Betlém, asi jako malý domek :-) a my jedeme s holkama dolů do údolí pro Barborku... tady nahoře třešně neexistují... Max spinká a pokud nespinká, baští. A když nedělá ani jedno, je v obležení indiánek a je radost se na ně dívat! Moc pozdravů a letím pro ty větvičky!  

(2.12.2018 21:14:34)

Pokaždé, když juknu, Blani, na Tvůj web, pročtu si všechny úvodní citáty. Opakovaně. Vždy. Ten od Ch. Bukowského - svět patří těm, co se neposerou - přesně vystihuje Vás pod Horou. Nikdy se nevzdáte :-) a tak přeji na zmíněných prestižních podnicích cestovního ruchu úspěšná jednání! A nejen to. Také krásný adventní čas ❤️❤️❤️

(2.12.2018 21:30:07)

Děkujuuuu, Janičko! Moc pozdravů z pod Hory a už se těším na další setkání!