Prázdniny v Římě a s Blankou / týden maximálních zážitků – PRODEJ ZAHÁJEN | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Prázdniny v Římě a s Blankou / týden maximálních zážitků – PRODEJ ZAHÁJEN

Zveřejněno 28.10.2016

Holky a kluci, tohle bude akce, na kterou nezapomeneme my, ani Řím :-)

Po prvním sletu marmeládových čarodějek na Šumavě (2015), po úžasném druhém sletu na Sicílii (2016), je tu ZAHÁJENÍ PRODEJE třetího sletu: Řím 2017!

Vezmu malé ségry Milfaitky, Báru a našeho kmenového Mistra kuchaře, naložím auta po střechu, a pojedeme:

Řím, Věčné město v krásném jaru! Bydliště půlky naší rodiny, město špičkového vaření, o které se postará jeden z nejlepších, Mr. Kotletka, alias pan Čuně, kterého jste mohli zažít během velké české Doubledecker tour, nebo v naší jednodenní restauraci na Šumavě! Město dlouhých rozhovorů a exkluzivních marmeládových zavařovacích seancí u dobrého vínka. Domů si povezete tunu zážitků, plný pupíky, pár marmelád a…

CESTA:
Odjezd: 12. března dopoledne ze Slunečné kavárny (doprava bude řešena našimi vozy, i některých účastníků)
Příjezd Řím: 13. března ráno 
Odjezd domů: 18. března ráno, cestou zastávka na Lago di Garda
Příjezd Slunečná kavárna: 19. března ráno

SPANÍ: 
Pět nocí v luxusních bungalovech pro 5 kousků (jedna ložnice s manželskou postelí, druhá s dvoulůžkem + jedna rozkl.postel v obýváku, 2 toalety, sprcha, kuchyňka, TV, wifi… atd.) Umístění do bungalovů lze nárokovat, ale 5 na barák je prostě 5.

PROGRAM: 
Komunitnímu marmeládování z ovoce z římských trhů, buď venku, nebo pod střechou, tomu věnujeme dva celé dny! 
Snídaně společné. Romantické obědy do ruky (ze sáčku, kdo pamatuje Sicílii) mezi antickými památkami, pod Andělským hradem, na břehu Tibery, či v nejlepší římské restauraci, kterou znáte z POV (str.304)! Exkluzivní večeře z nejlepších lokálních surovin, vaří Mr. Kotletka a Meruňka! Krásná vína, ovoce i sladkosti!

Přidejte k tomu „zážitkové“ hlídání malých Milfaitek, návštěvu zmrzlinárny, kam chodí papež, tři celodenní okruhy Římem za kulturou, nádhernými trhy, dechberoucí historií… vše společně (bude se dost chodit), vše s nejlepším průvodcem, kterého si můžeme jen představit! Dokonce i zdravotní první pomoc zajištěna, pan P. zvládne i drobné šití a beznarkózové rychloamputace.

JAK NA TO:
Není to zadarmo, za stejný peníze máte týden v Dubaji nebo dva měsíce na Šumavě, ale v plánu máme zážitky k nezaplacení! Zážitky, které jinde nepořídíte :-) Kdo byl u nás na Sicílii, může vyprávět… A tady ještě přitlačíme, protože která parta krásných čarodějek, čaroděje bereme též, by si nechtěla osedlat vlastního průvodce, překladatele, operatéra a superkuchaře jen a jen pro sebe!

Při první nedávné prezentaci akce na FB, jste vyjevili zájem násobně převyšující naše kapacity. Pozor, máme nepřekročitelných 15 míst. Ano, patnáct. Více se nedá ukočírovat…

V ceně je: přeprava ze Šumavy do Říma a zpět, ubytování, snídaně, obědy, večeře, hromadná přeprava Římem, my k dispozici celý den, pan P. se nabídl po celých 24 hodin! Kdo bude moci vzít vlastní auto, tomu budou placeny náklady. Zavazadla neomezeně, máme na ně kamion! Domácí mazlíčky nechte doma / akce není úplně vhodná pro děti (naše už bereme jako součást výbavy).

Cenu (orientačně lehce nad 20, jak avizováno) a způsob úhrady (zálohy, doplatek, storna), to vše se dovíte na našem mailu!

DNEŠKEM SI MŮŽETE PŘÁT DÁREK K VÁNOCŮM!


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(11.6.2017 13:38:28)

Bylo to báječné! VĚRA