Takhle to dopadá, když… začnu prodávat obytný auto | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Takhle to dopadá, když… začnu prodávat obytný auto

Zveřejněno 13.5.2015

Na fotce hore jsou naši přátelé a jejich staroušek, jak šikovně snižují průměrnou spotřebu na dlouhých cestách :-) Dali s námi kus Maroka, kus Evropy, jízdu na hrad Veveří i na Foglarovu Sluneční zátoku. Tímto pekáčem, momentálně s motorem jdoucím jinam, než karoserie, projeli přes letošní zimu další kus arabské Afriky a nyní… se prostě vezou :-) Takhle to dopadá, když si Aldík dává Rallye Corsica se stoletým bydlíkem, namísto toho, aby si koupil pořádnou vilu na šesti kolech, třebas tu mojí, bo je k dispozici :-)

Je to tak, bohužel, smůlou kamarádů začíná můj inzerát na prodej nejslavnějšího pojízdného cirkusu v Evropě :-) Na podzim prodám pětitunku Burstner i 821 Elegance, která je... opravdu výjimečná (na mokré trávě hrabe i po rovině, ani kopec nepotřebuje, a když vidí sníh - hrabe tak nějak automaticky), a kde se zrodil PŘÍBĚH OPRAVDOVÉ VÁŠNĚ! Však víte, na příští roky potřebuji expediční truck a ne libovou devítimetrovou leštěnku, která nám byla téměř dva roky útočištěm, splněným snem, hradem, školkou pro E-lišku i minimanufakturou. Opravdu pěkná jeho studie je v magazínu Náš útulný byt (červen 2014).

Chcete vědět více? Příště… Jo, fotka odtahu je ze včera, ale Aldík je šikovný, kdesi na dálnici později udělal rozborku sborku motoru a... prý zase jednou dál, směr Miláno, směr Expo :-)


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit