Velký svátek atletiky | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Velký svátek atletiky

Zveřejněno 5.6.2021

Přes dvě stovky stadionů a více jak dvacet tisíc atletů. Probouzení po covidovém temnu v jednom dni. Náš mateřský oddíl pro nejmenší sportovce nic nenaplánoval, bohužel a bohužel, proto jsme vyjeli vstříc novým místům, soupeřům a dobrodružství. A byla z toho mela. 

Opět krásný slunečný den, nádherný, udržovaný a perfektně vybavený stadionek pod halou Věry Čáslavské a nad Berounkou, na 150 závodníků a špičková organizace. Jeden kouká, jak to jde, když se chce! Moc za tu šanci děkujeme! 

Druhého června Eli startovala v atletickém pětiboji ve své kategorii U8 v Černošicích, a pod taktovkou ASK Dipoli. Moc si to užívala, měla bojovnou a radostnou náladu, cestou s trenérem probrali chyby z Vyškova, dali si zmrzku a (málokdy o tom vlastně píšu), před akcí samotnou Eli jí už jen doplňky od Hammer Nutrition, takže i ty! 

Když se říká doplňky, pak se u dětí myslí forma jako tyčinky, gely, speciální pitný režim a tekutá strava do půl hoďky po velkém sportovním záběru. Nula cukrů, nula chemie a dalších zbytečností. Používáme vše druhým rokem a k naprosté spokojenosti. I proto se malá stala dětskou ambasadorkou této zdravé formy rychlé energie pro velmi vytížené sportovce. Více najdete zde.

V tomto pořadí se bojovalo: 
hod kilovým medicinbalem přes hlavu: 570 cm, zlatá medaile a osobní rekord 

60 metrů překážky, (doposud pro nás neznámá distance): zlatá medaile  

skok do dálky: 364 cm, zlatá medaile a osobní rekord

sprint na 60m: 9,4, zlatá medaile a osobní rekord 

běh na 500m: zlatá medaile a osobní rekord

Říká se mezi borci, že zlato má váhu i podle síly soupeřů. Ano, a Eli je měla fakt na vysoké úrovni a i díky tomu uspěla! Však o to více si vážíme hlavně osobních rekordů, podstatných rekordů, které na začátku sezony zaznamenala.

Videa a další fotky k dispo zde a zde.


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(5.6.2021 18:10:45)

Madam...já padám!

(5.6.2021 18:23:31)

No :-) 

A hele, Tě čekali dnes v Ústí na závodech... 

(5.6.2021 18:31:48)

Sem na to úúúplně zapomněl... já pako! Mrzí mě to. Si tady celej den míchám piňa coládu a někdy ve tři sem si uvědomil,že sem chtěl ráno jet fandit...hmm. Tak sem si namíchal další...:-))

(5.6.2021 19:03:16)

Buď rád, že si ještě po takovém chlastu cokoli uvědomuješ :-)))) na druhou stranu! Se těšili, že mlaďoch poběží a starci dají vítězné klobásy, prý tam bylo z čeho vybírat! 

(5.6.2021 19:12:11)

Chjo...chlast...je slast :-))) Mlaďoch by stejně nejel bo jsem mu na víkend zařídil brigádu. No a jak sem tu zůstal sám...sem si udělal s Piňou a Coládou fajn den :-))))