Vůně léta je tu… meruňky i s levandulí | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Vůně léta je tu… meruňky i s levandulí

Zveřejněno 29.6.2023

Slunečné počasí v Itálii přálo a přeje jedné z našich nejmilovanějších. Meruňková marmeláda. Ta, co jí většina klientů sní lžičkou dříve, než ji stihne namazat na rohlík s máslem nebo na bochánek. Ta, co voní krásně, ale ne vtíravě. Ta, co ji doma mít chceš i potřebuješ. 

Ačkoli mnoho našich českých dodavatelů si naříká na mrazy při kvetení, my máme první benátskou sklizeň za sebou už skoro měsíc a marmelády jsou… na stole! Letos jsme bohužel nemohli ani sklízet, ani dopravit květnové meruňky ze Sicílie, a tak jsme si počkali na ty z Veneta / Benátska o několik týdnů déle. 

Dnes meruňku najdete v našem e-konzumu ve formě nejen čisté, ale též s levandulí. A ty právoplatně patří mezi nejprodávanější a nejoblíbenější hlavně u dětí. Co jim tak tedy udělat malé překvápko na prázdniny?    

Tak pojďte... TUDY z NUDY 
 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(29.6.2023 13:05:34)

Milá Blani,

meruňková s levandulí je prostě Paní marmeláda :-)))

ALE! Já právě ochutnala sirup z anglických růží ❤️❤️❤️ je to CHUŤOVÝ i ČICHOVÝ ZÁŽITEK :-))) a představ si, chtěla jsem některé růžičkové sirupky podarovat. Ale nedám ani jeden !!! Nikomu...

PS: je to tekutý parfém :-)

(29.6.2023 16:41:32)

Aoooj, já mám radostt z toho, že J. ve Švédsku právě slaví léto s naším dárkem, a ty děěláš vlastně totéž v Beskydech :-) To o něčem vypovídá :-) Jo, a nikomu nedávej, neděl se a slav, ráda pošlu další :-) Krásný den přejeme!