Zámek Nové Hrady | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Zámek Nové Hrady

Zveřejněno 22.9.2020

Přijeli jsme sem vlastně náhodou, cestou z Košic do Prahy :-), když jsem si vzpomněla, že ty jejich zahrady musím poznat! Muž tu byl kdysi několikrát a tak nás brzo a bez bloudění dovezl na… to nádherné místo. No a tím by moje povídání mohlo také končit - nádherné místo. Howgh. Co dodávat. Vše, jak má být. Lidé, prostor i… prostě vše. 

Tak ještě věta, zastavili jsme se tu na hoďku, na oběd a zahrady, ale zůstali hodin několik, nešlo odolat. Záhony, zahrady, koně i jeleni, květináče i skleníky, prostě já byla v ráji, a na jedné lavičce za horním hradem, s výhledem do zelené dálky a do ticha… můj milovaný dokonale usnul. Odjeli jsme až se zavíračkou a museli majitelům napsat, že jo, že takhle teda jo, že děkujeme! No a s Magdou, paní na Nových Hradech, jsem se domluvila na… příště :-) Bude to delší! 

Koukněte... 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(26.9.2020 22:43:50)

Ano ,mate pravdu Blani.Dnes jsem videla video z Cech,Vaclavske namesti....Primulo atd.a dost me to vydesilo....ohne jako u nas.A co si myslite o te Charte 21.Z meho pohledu uz I v Cechach je hodne dusno, moc se bojim a to planujeme uzivat krasne Cechy na par mesicu

(26.9.2020 23:20:49)

Jitko, já nemám televizi, a snažím se na netu číst zprávy jen sporadicky, stejně jsu na jedno brdo a málokomu lze věřit...  Zprávy se k nám dostávají spíše odkazy od jiných. O jakési chartě 21 jsem nikdy neslyšela, až nyní jsem si díky Vám přečetla tu petici. No, jedno na to mohu povědět, chytrolínů tu máme moře. Na rozdávání. A 99% z nich evidentně nechápe, že to není o naší vládě a Babišovi a čert ví komu, že stejný je postup a názer ve věci C19 po celém světě... Bez rozdílu rasy, náboženství, sociální skupin, bohatství, i způsobu, jakým držíme příbory :-) Ale u nás v kotlině jsme nejchytřejší... prý :-( 

(26.9.2020 12:41:58)

Původně  měly být gnocci s brynzou,zakysankou, pancetou,taky dobrota.

(26.9.2020 12:45:36)

Tak jako tak, dobrou chuť Helenko a dobrou všem, kdo právě baští nebo vyvařuje na večer! 

(26.9.2020 11:53:36)

Aáách, je to nádhera! Však ten váš zámek taky, pořád o Zalužanském zámku vyprávím,připadala jsem si jako v jiném světě.

Zdravím do Zalužan všechny, posílám milion+1 objetí, opatrujte se !!!

Jdu patlat tvarohové knedlíky tzv. jahoďáky a dám pořádně zakysanky až mi praskne břuch. :-))))))))

 

 

(26.9.2020 12:19:27)

Jahoďáky!!! Náááádhera :-)))) Závidíme a pozdravujeme od těstovin s pestem! Máme na zahradě bazalky snad tunu a "musím"... pořád vyrábět pesto do zásoby :-))))

(26.9.2020 03:25:23)

Moc krasne,pridala jsem na list pro pristi rok.Zdravim vsechny... ze zeme nasili...uf,uz aby to preslo

(26.9.2020 08:52:34)

Je třeba taková místa mít, chránit a kultivovat. A bránít náš svět před těmi, kteří ho chtějí zničit. Bůh chraň Ameriku před lůzou, která vypaluje domy, kdž před nima vlají národní vlajky. To je konec Ameriky, svobody, všeho... to je rasismus na plný kule.