Čáp na Pohoří? | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Čáp na Pohoří?

Zveřejněno před 11 lety

Dobrý den, paní Blanko,
v úterý jsem si u vás zakoupila dvě marmelády. Bohužel, jen dvě:-( Neměla jsem u sebe víc peněz nazbyt, protože jsem původně jela do Pohorské Vsi pro med a sýry a s dalšími výdaji jsem nepočítala. Farmář nebyl doma, ale jiný starousedlík, se kterým jsem se setkala před zavřenými vraty a dala se s ním do řeči, mi povídal o Pohoří na Šumavě a vašich pověstných marmeládách. Říkala jsem si, že se tedy do Pohoří zajedu podívat, případně i něco koupit a cestou zpět snad budu mít štěstí a koupím i zmíněný sýr a med.

Doma jsem si našla vaše stránky, všechno jsem to pročetla, podívala jsem se na fotografie i video pro ČT a hluboce před vámi smekám a moc vám držím ve vašem podnikání palce. Chce to opravdu velký kus odvahy odstěhovat se "na konec světa" a rozjet domácí manufakturu a samozřejmě to obnáší obrovskou píli a trpělivost a to rozhodně nezvládne každý. Z vašich stránek i z videa je ale vidět, jak nesmírně vás tato činnost těší a jste šťastná tam, kde jste, to je naprosto úžasné, když s nadšením děláte, co vás baví a v místě, které jste si zamilovala!

A kromě surfování po vašich stránkách na netu jsem doma marmelády ihned ochutnala a v tu chvíli jsem věděla, že se k vám musím vrátit; byly naprosto božské, jedna lepší než druhá (měla jsem borůvkovou a citrónovou s vanilkou). Chtěla jsem nakoupit pro sebe a další jako dárky pro mé blízké, vyrazila jsem tedy do Pohoří hned druhý den. Bohužel, nikdo nebyl doma, čekala jsem asi hodinku a říkala jsem si, jestli už třeba nejste v porodnici:-). Nedalo mi to a dnes jsem opět jela do Pohoří. Jakmile jsem však u domu viděla místo auta krásného čápa, bylo mi hned jasné, že marmelády opět nebudou :-( Nicméně, toto je krásný důvod a moc vám gratuluji k narození miminka a přeji vám, ať vám krásně roste a dělá jen samou radost! Mějte se krásně a ať se vám i vaší rodině moc daří.
Jana Š.

Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit