Soutěž s P.O.V. o úžasný oběd v The Mark Luxury Hotel Prague | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Soutěž s P.O.V. o úžasný oběd v The Mark Luxury Hotel Prague

Zveřejněno před 9 lety

Připravte se, čeká vás nevšední a neopakovatelný oběd s E-liškou!

Už vidím gurmány, třeba Petra nebo Miru, už vidím Evičku či Reginu jak významně povytahují obočí, ťukají si na čelo…, copak to asi bude za baštu a jak velké budou asi stoličky a stolečky a… porcičky?!

Ale ne, přátelé, nejde o kojení :-), ani o brokolicovobrokolicovou přesnídávku od Barušky, ale o prestižní gurmánský veletoč v noblesní restauraci Le Grill jednoho z nejpřepychovějších superhotelů v Čechách!

Však poslouchejte dobře: více jak šest set let starý palác v centru Prahy, pětihvězdičková kvalita i luxus…, to by vás nemělo nechat na pochybách. Kouzlit pro nás bude kreativní šéfkuchař Ondřej Koráb, přítomností nás potěší i velmi vzácný host a…, no prostě to bude z.á.ž.i.t.e.k.

A jak se soutěží?

Soutěžíme opět a zase FOTKOU S KNÍŽKOU!

Však ji všichni už máte a tak to nebude těžké. Foťte, co to dá! Těším se na snovou romantiku, zhmotněné šílenství, krásnou vášeň i napětí, těším se na dobrodružství, které se nezapomíná i… no, nijak vás prostě neomezuju. Snad až, ehm, nemusela by to být fotka s Conchitou Wurst, ani ve výkupu starého papíru :-)

 

Pozvánku ke stolu s E-liškou a… její maminkou :-) dostanou čtyři nejlepší fotoreportéři na jednu sobotu v pravé poledne, na nepřekonatelné degustační menu s podpisem šéfkuchaře!

Soutěž startuje… právě teď a potrvá do 28. února 18:00h!

Fotografie zasílejte výhradně emailem. Fotografie z první soutěže logicky… už nesoutěží. Náhradníky, nebudete-li mít na oběd s E-liškou čas, nebereme, ale na řadu jde další v pořadí soutěže.

 

Blanka Milfaitová & The Mark Luxury Hotel Prague

spojeni k odměně čtenářů P.O.V.

 

………………………………………..

A jedna malá recenze pro ty, kteří ještě P.O.V nemají, zvažují soutěž… a neví a neví a neví :-)

Češi dobývají svět – jdeme na to pomalu, netradičně, ale jistě. Dokladem toho je kniha Příběh opravdové vášně, která vyšla tento týden a pojednává o tom, kterak se z obyčejné dívenky z maloměsta stala marmeládová královna. Vyprávění je to evidentně strhující. Zachycuje její cesty po Evropě a části Afriky, během nichž hrdinka bez ustání vařila marmeládu, až se nakonec provařila až na britský královský dvůr, kde si teď už bez jejích marmelád nedovedou představit snídani. Není snad třeba dodávat, že na své strastiplné pouti našla i sebe samu. Možná se její kniha stane senzací a příští rok nahradí na pomyslném trůnu Knihy roku román Martina Reinera o Ivanu Blatném Básník, který získal toto ocenění v pátek.

Barbora Čiháková, Dobrá čeština, Literární bašta

Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit